FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Dică îi "înţeapă" pe dinamovişti după victoria din derby: "Probabil am văzut meciuri diferite" » Cum explică schimbarea lui Alibec la pauză

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:49

Nicolae Dică este de părere că echipa sa merita victoria în derby-ul cu Dinamo, câştigat de FCSB cu 1-0 (Momcilovici 31), în ciuda declaraţiilor făcute de dinamovişti, care au afirmat că un egal ar fi fost mai echitabil (detalii AICI). 

"A fost o primă repriză echilibrată, am avut câteva probleme pe partea dreaptă, unde nu am putut să-l blocăm pe Salomao, dar ne-am creat câteva ocazii. În a doua repriză am jucat mai bine, ne-am creat foarte multe ocazii, am avut o posesie bună.

Îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Eu nu cred că meritau un egal, probabil am văzut meciuri diferite, cred că meritam să câştigăm. Noi jucăm din 3 în 3 zile, dar am fost mai proaspeţi decât ei", a spus Dică la finalul meciului, la LookTV. 

În ce priveşte decizia de a-l schimba pe Alibec la pauză şi de a-l introduce pe teren pe Gnohere, Dică a afirmat că atacantul român era obosit. 

"Alibec era foarte obosit, am vorbit cu el. L-am introdus pe «Bizon», era mai proaspăt. Azi am avut 3 jucători sub 21 de ani în echipă, ei cresc de la meci la meci, sunt sigur că în cel mai scurt timp vor fi jucători foarte importanţi pentru echipă", a adăugat tehnicianul FCSB-ului.

FCSB a câștigat la limită derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1 (detalii AICI).

  • Unicul gol al partidei a fost reușit în prima repriză de Momcilovici, care a profitat de o eroare uriașă de marcaj a lui Filip
  • Budescu a ratat un penalty spre final, dar dinamoviștii nu au găsit resurse pentru a egala.

"Suntem mulţumiţi cu cele 4 puncte din meciurile cu Dinamo şi CFR"

"Suporterii au făcut o atmosferă extraordinară, le dedicăm şi lor victoria. Mă bucur că am reuşit să-i facem fericiţi în această seară" Nicoale Dică

"Pentru noi înseamnă foarte mult că antrenorul are încredere în noi, suntem niște copii și este extrem de important, ne dă încredere" Dennis Man

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
geo.b.
geo.b.  •  25 Septembrie 2017, 15:35

"Probabil am văzut meciuri diferite" . Probabil ca ai drepatate.Dar nu asa cum interpretezi tu.

vicol_vali
vicol_vali  •  25 Septembrie 2017, 06:21

Și dacă Gigi este suspendat, ar trebui să stea la Palatul din Kiseleff.

vicol_vali
vicol_vali  •  25 Septembrie 2017, 06:19

Eu nu înțeleg ce face MM la FCSB.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează