FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică îi vrea insistent pe Budescu și Teixeira! Antrenorul FCSB are însă emoții: "Ați văzut ce s-a întâmplat în iarnă"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 20:10

Nicolae Dică e precaut în privința transferurilor lui Constantin Budescu și Filipe Teixeira. Recunoaște că îi dorește, însă totodată și-a amintit de episodul din iarnă când Budescu a fost la un pas să semneze cu FCSB și totul a căzut în ultima clipă.

"Ei oricum aveau salariile mari la echiepe lor. Vom vedea dacă vor veni, deocamdată nu au plecat de la formațiile lor. Știti foarte bine ce s-a întâmplat în iarnă cu Budescu.

A zis că ok, că o să vină, și s-a schimbat la 360 de grade în foarte scurt timp. Până nu semnează, nu pot să spun că sunt jucătorii Stelei", a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

FCSB se luptă cu Viitorul pentru semnătura lui Constantin Budescu. Gică Hagi a recunoscut astăzi că e interesat de serviciile jucătorului Astrei. Citește AICI mai multe detalii!

"Am stabilit cantonamentele, am dat datele pentru meciurile amicale, am stabilit reunirea lotului, toate lucrurile sunt puse la punct. Eu mai am un meci de jucat cu cei de la Pitești și după îmi voi încheia contractul cu ei" Nicolae Dică

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  23 Mai 2017, 08:09

dica va vrea va lua etc cand va avea bani pana atunci sa stea cuminte si ascultator ca becali al face mare sau aut dealtfel becali a spus clar vreau un antrenor SUPUS angajat adica sa execute

364058783974964
Eyrius Eyris  •  23 Mai 2017, 01:39

Lotul acesta, trebuie intarit iar venirile lui Budescu si Teixeira sunt mai mult decat bine venite.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close