FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Dică n-a rezistat după înfrângerea cu Poli Iași » A cerut o investiție de 2 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 12:06

FCSB a pierdut meciul cu CSM Poli Iași, 0-1, după un joc slab practicat de steliști.

După meci, antrenorul celor de la FCSB a avut mai multe critici la adresa arbitrului Mircea Bîrsan și a cerut introducerea arbitrajului video. "Mi-aș dori arbitraj video! Îmi doresc să fim arbitrați corect, vreau arbitraj video", a spus Dică la conferința de presă.

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus de mai multe ori că pentru a introduce arbitrajul video în Liga 1 este nevoie de o investiție de aproximativ 1,8 milioane de euro.

Și Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a cerut de mai multe ori introducerea arbitrajului video, la fel ca și CSM Poli Iași. În prezent, arbitrajul video se folosește în Italia, Germania și Cupa Olandei

Citește și: Analiză tăioasă a lui Ilie Dumitrescu » A găsit motivul pentru care FCSB a pierdut cu Poli Iași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
100002473541087
Danut Ognean  •  18 Noiembrie 2017, 22:23

la arbitraj video nu va mai primi fcsb-ul penaltyuri fantoma inventate de arbitrii sau faulturi inexistente asa ca mai bine tace din gura dica

513010058870127
Pop Vasile  •  18 Noiembrie 2017, 19:09

Mare lucru si arbitrajul video ... Atunci cind cei de la fcsb nu nimeresc poarta , oare la reluarea video apare ca-i GOL . Mira-m-as . Mai bine si-ar vedea de joc .

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Noiembrie 2017, 17:47

Dupa Revolutie ,era un parlamentar ,unul cu barba care era impins inauntru: zi-le ma ceva cu ungurii! Si asta era sau nu baut se apuca sa vorbeasca vrute si newvrute. Ungurii erau vinovati ca romanilor nu le mergea bine. Asa e acum cu CFR. Ei sunt vinovati cand FCSB pierde. In viziunea "colegului". Si daca va pierde CFR maine ? E posibil. Va fi vinovat ..""albitrul""."In viziunea lui Petrescu.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează