FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FCSB 1-2

Dică nervos pe jucătorii săi: "Nu meritam nici măcar un egal! Cu această atitudine nu merităm să câștigăm cu nimeni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 23:12

Nicolae Dică a fost foarte nervos după meciul câștigat cu noroc de FCSB în fața lui Juventus București, scor 2-1. La ultima fază, minutul 90+5, elevii lui Daniel Oprița au ratat o lovitură de la 11 metri.

"Azi am întâlnit un adversar cu jucători de liga secundă și n-am putut să dominăm mai mult jocul. Cred că nu meritam nici măcar un egal în această seară. Eu sunt cel care e de vină pentru că n-am putut să-i motivez pe jucători. Așteptam să-mi demonstreze că merită să joace mai mult.

Cu această atitudine nu merităm să câștigăm cu nimeni. Chiar dacă ne numim Steaua și avem cei mai buni jucători din România, fără atitudine nu reușim să batem pe nimeni", a declarat Dică la Look TV.

...despre autogolul lui Artur: "Jorge a avut ghinion. Se poate întâmpla oricui. L-am introdus azi pentru că am vrut să-i odihnesc pe cei care au jucat la Lisabona. Cred că într-o lună de zile va fi jucătorul pe care noi îl știm".

"A fost un final urât. Probabil nu meritam această victorie. Am făcut un joc urât. Îl vom cinsti pe Niță, că ne-a salvat în această seară. Antrenorul e dezamăgit, e normal. Sper să ne revenim. Eu m-am simțit binișor. Sper să-mi revin cât mai repede" Constantin Budescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
adrian111
adrian111  •  20 August 2017, 12:13

duscursul lui dica in vestiar inainte de meci a fost urmatorul: "baieti,intalnim o echipa de divizia C,si cum ma stiti fair-play,daca ei nu se pot ridica la nivelul nostru,ne vom cobori noi la nivelul lor.am incredere in voi,stiu ca puteti!"

965157786852203
Catalin Arhire  •  20 August 2017, 10:51

Cred ca Dica a vrut sa demonstreze ca are rezerve mai slabe decat jucatorii ultimei clasate ...

adrian111
adrian111  •  20 August 2017, 08:09

una din explicatiile lui dica dupa jocul jenant cu juventus a fost ca cica jucatorii se gandeau la meciul cu sporting!?!?.insa dintre toti doar nita va juca atunci:)))) diferenta dintre amatorii nostri si profesionistii lor e clara:fcsb a jucat cu un singur titular obisnuit in timp ce sporting fara un singur titular,demolandu-si adversarul si cine stie,avand un moral mai bun in vederea meciului din ucl.si cand te gandesti ca fcsb are in lot si cativa fotbalisti adevarati gen budescu,alibec,teixeira,parca iti pare rau ca-i vezi jucand o data pe luna...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează