FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, notează! Secretul lui Șumudică pentru a-i aduce pe Budescu și Alibec la cel mai bun nivel

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 19:44

Marius Șumudică a vorbit despre Denis Alibec și Constantin Budescu și despre cum a reușit să facă din cei doi jucători de superclasă. Antrenorul de la Kayserispor i-a avut pe ambii la Astra și a reușit să câștige titlul în Liga 1, în dauna FCSB-ului. 

"Îi acceptam ceva lui Budescu, dar îl obligam să facă altele. Îi acceptam ceva lui Denis, dar ştiam când să-l cert în faţa grupului. Poate de multe ori vorbeam cu el şi îi spuneam «Vezi că o să te cert, să nu care cumva să... ! Laşi capul jos şi accepţi ceea ce spun eu acum! Ai înţeles?!».

Denis are nevoie de ajutor. Iar Denis, dacă ştii să-i acorzi acel ajutor, ți-l întoarce. Deci eu, în momentul în care am scos maximum de la Denis, am făcut-o prieteneşte. Am avut discuţii cu el «face to face», i-am explicat ceea ce vreau, i-am explicat ceea ce face greşit.

L-am obligat să fie prietenul meu şi să-mi dea înapoi ceea ce eu îi dau lui. Şi probabil făceam unele concesii, unele compromisuri în raport cu ceilalţi jucători. Dar vorbeam şi cu ceilalţi şi le explicam de ce făceam lucrul ăsta.

Şi le-am spus că o să ne ajute! Uite, aşa, aşa, aşa ... Aveam jucători cărora le convenea, avem şi jucători cărora nu le convenea. Dar de-asta ţi-am spus că este foarte important să vorbeşti cu toți, înţelegi? Şi să stai să discuţi cu ei", a povestit Şumudică la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
884798811636296
Nick Rusu  •  04 Ianuarie 2018, 17:50

E meserias rau Sumi E la acelasi nivel cu Lucescu si Hagi

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Ianuarie 2018, 14:50

NE A NBUNIT NINEL CU PARERILE LUI,SA NE MAI LASE,ARE 7 LUNI DE CAND NU I-A MAI ANTRENAT,DU TE TARE NINELE

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Ianuarie 2018, 14:43

PRIMAVARA E IN CAPUL TAU....rezultatele in Europa sun cu echipe din categoria a 4 a Dica este zero ca antrenor si rezultae, a invins numai echipe fara nume si mai baitir a fost invins de unele . Sumudica este pe val la Turci intr0un campionat mediu, si a avut rezultate cu echipe mult inferioare ca investitii raportat cu Dica. Unde mai punem ca aproape toti jucatorii importanti de la Astra s-au dus la FCSB dar rezultatel nu sunt aceleasi nici in campionat nici in Europa. Prin urmare raportat strict la rezultate Shumi are 10 clase peste Dica ASACA AR TREBUI NU SA IA NOTITE ci sa stea pe langa el 2-3 luni sa invete meserie. Acu la mintea lui Dica nu cred ca s-ar prinde ceva da ar trebui sa incerce :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează