FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dică nu renunță la contrele cu Șumudică: "Poate cineva din staff-ul lui a fost breloc" » Revenirea lui Mihai Stoica va schimba situația

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 16:21

Chiar dacă Șumudică a spus că el și Dică au făcut pace, antrenorul secund al Stelei, a mai azi avut alte remarci la adresa antrenorului Astrei.

"Eu nu am fost și nu voi niciodată breloc, lingău sau atîrnătorul cuiva. Poate el a lucrat cu altcineva și așa au fost colaboratorii săi.

Din păcate pentru el, cînd a vorbit despre mine așa, și-a jignit staff-ul. Mi-ar fi plăcut ca în acest conflict să mai am pe cineva lîngă mine. Din iarnă, cînd revine Mihai Stoica, vom fi mai puternici", a spus Dică, potrivit DolceSport.

Citește și: Şumudică l-a sunat pe Dică după atacuri și a luat o hotărîre solemnă: "Le promit celor de la FCSB" ;)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Octombrie 2015, 01:50

e zero suumu

10206088110775210
Enver Hoxha  •  03 Octombrie 2015, 01:00

Singurele speranţe ale FCSB sunt la puşcărie.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Octombrie 2015, 21:16

N-ar fi fost rău să se publice și cuvintele care au provocat ”contrele lui Dică”. Ce zicea ”genialul cu tricou roz”? ”Pentru mine, un meci câștigat în fața FCSB-ului contează mai mult decât trei titluri ale lui Dică, luate ca băgător de seamă. Ca antrenor, săracul, e un breloc! Ce a făcut Dică până acum? Pe el îl împinge cineva cu degețelul de la spate. Când va deveni principal, voi sta de vorbă cu Dică. El, săracul, este manipulat, iar eu nu voi fi niciodată o păpușă manevrată.” Păi, față de mizeriile astea, Dică a fost blând...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează