FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 2-2

Dică pândit la cotitură » Când ar putea fi demis antrenorul lui FCSB: "În momentul ăla, va fi gata cu el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 20:51

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu îl avertizează pe Nicolae Dică și spune că dacă FCSB nu se va califica în grupele Ligii Campionilor, antrenorul roș-albaștrilor ar putea fi demis de Gigi Becali.

"Ar trebui să fie foarte atent domnul Dică. Becali nu are prietenii când vine vorba despre fotbal, iar antecedentele ne-au dovedit asta. Am văzut cu toții ce s-a întâmplat cu Hagi și Rădoi. 

Dică e doar prieten în momentul de față. Dacă nu se califică Steaua, eu cred că e gata cu Dică. Se șubrezește scaunul, îi fug multe picioare", a spus Craciunescu la TV Digi Sport.

Nicolae Dică a preluat-o pe FCSB în această vară. În campionat are două victorii din tot atâtea meciuri, iar ieri a remizat pe Arena Națională, 2-2 cu Viktoria Plzen, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
valentinn10
valentinn10  •  27 Iulie 2017, 12:26
Postat de cainelup pe 27 Iulie 2017, 09:08

:):):):) hi-hiiiii.....STEAUA E NUMAI UNA ! Si cand sunt mai multe, se numesc stele verzi.

Bai *** ***, ce n-ai inteles?, repet, STEAUA E NUMAI UNA, deci nu au cum sa fie mai multe, numai una inseamna una singura si aia este STEAUA NOASTRA, STEAUA ROMANIEI, STEAUA BUCURESTI, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, daca nu ai inteles iti repet pana-ti intra in capul ala sec, da?, bravo, aport, sezi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

200330753699692
Ioska Cotoz  •  27 Iulie 2017, 10:14

Dica a faucut acelasi greseala pe care a facut si Radoi prea devreme a vrut sa antreneze o echipa mare cu pretentii ,trebuia sa stea la FC Arges si sa antreneze in continoare acolo o perioada ca sa capata experienta.Acest episod pe care acum la Steaua daca lucrurile nu decurg normal poate sa afecteze in sens negativ viitorul in antrenorat a lui Dica.

cainelup
cainelup  •  27 Iulie 2017, 09:08
Postat de valentinn10 pe 27 Iulie 2017, 07:31

gogule mic, ia aminte,STEAUA E NUMAI UNA, STEAUA NOASTRA, STEAUA ROMANIEI, STEAUA BUCURESTI, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, frustratule, ai inteles?, bravo, ***...

:):):):) hi-hiiiii.....STEAUA E NUMAI UNA ! Si cand sunt mai multe, se numesc stele verzi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează