FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, pe urmele lui Reghe » Noul tehnician al Stelei imită parcursul fostului antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 21:51

Analiza ultimelor 4 starturi de sezon, cu 4 antrenori diferiţi: actualul tehnician e în grafic, atât în campionat, cât şi pe plan european, având un parcurs identic cu cel din vara trecută, când pe bancă era Reghecampf.

Au trecut aproape 4 săptămâni de la startul sezonului, timp în care FCSB a disputat deja 6 meciuri oficiale. Se pot trage primele concluzii în privinţa antrenorului Nicolae Dică. Iar cel mai bun parametru de evaluare îl reprezintă o comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat în precedenţii ani, în acelaşi interval de timp. Mai ales că de fiecare dată în perioada 2014-2017, adică 4 ani la rând, s-a început cu alt tehnician. În ordine: Gâlcă, Rădoi, Reghecampf, Dică.

Costel a fost cel mai bun

Cum stă actualul A1 în raport cu predecesorii săi? E peste Rădoi, care a avut un start slab acum două sezoane, ratând şi calificarea în play-off-ul Champions League. Dar e sub Gâlcă, fostul mijlocaş al anilor '90 având un debut perfect în vara lui 2014: punctaj maxim în Liga 1, plus o calificare în barajul Champions League. Dacă nu e nici Rădoi, nici Gâlcă, atunci Nick e fix Reghecampf.

În Gazeta Sporturilor de astăzi găsești o amplă analiză a ultimilor 4 antrenori ai roș-albaștrilor. Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

13 zile ”sechestrați” » Situație nemaintâlnită la FCSB înaintea primului duel cu Sporting

Promovați cu bani de la Dragnea jr. » 3 firme ale fiului președintelui PSD au pompat bani în Voința Saelele încă din sezonul promovării în "C"

Cele mai tari ponturi pentru etapa intermediară a Ligii 1 sunt în pagina specială dedicată pariurilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
854605894625108
Silviu Apostol  •  09 August 2017, 15:12

Nu are (sper) nici o legatura cu Reghenkampf !

romeverest
romeverest  •  09 August 2017, 14:13

Sa speram ca nu il imita pe Reghecampf, care a avut doua campionate dezastroase la Fcsb !!!

cj1960i
cj1960i  •  09 August 2017, 12:11
Postat de Liviu Paris pe 09 August 2017, 08:34

Pai da aveti valoare….. Adevarul este ca ati jucat cu echipe foarte tari si in campionat dar mai ales in cupa. Avea dreptate IONUT POPA cind spunea ca PLZEN nu se poate compara cu POLI. Doamne dumnezeule 21 de meciuri in cl 5 puncte adunate adevarat aveti valoare…. Steaua-scalke 1-5…… ..si altele doar in click pe google si apare valoarea echipei grande fcsb

Avem echipa, avem valoare, dar cerem etapa amanare! Sa joci in cupele europene umpli inimile romanilor cu bucurii, iar buzunarele lui Satan cu ieuroi. Dica asteapta sa fie ajutat de F.R.F. si L.P.F. , dar uita ca s-au inscris in cupele europene la ordinul dat de Il Cibandante.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează