FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, replică pentru Victor Pițurcă: "Îmi vine să zâmbesc" » Se lăudă cu un parcurs mai bun ca al lui Reghe + de ce nu a semnat prelungirea

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 13:51

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, i-a dat replica lui Victor Pițurcă, cel care a spus că, în urmă cu câteva etape, tehnicianul era aproape de a fi demis.

În plus, Dică a explicat  de ce nu a semnat prelungirea contractului cu FCSB, înțelegerea expirând la vară și spune că echipa sa are un parcurs mai bun decât cel de anul trecut.

"Mă faceți să zâmbesc. Nu știu de ce a dat domnul Pițurcă acele declarații. Eu nu mi-am simțit postul amenințat. Consider că acum Steaua e pe un drum bun. Acum avem 44 de puncte, anul trecut erau 40. Avem mai multe goluri marcate și mai puține goluri primite. Suntem calificați în primavara europeană și suntem calificați în Cupa Romaniei. Să nu înțelegeți că-l atac pe Reghe.

Nu aș fi nici primul și nici ultimul antrenor demis de la Steaua. Am avut o discuție cu domnul Becali și i-am spus că acum nu este momentul să vorbim despre prelungirea contractului. Daca voi avea rezultate, voi rămâne", a spus Dică la conferința de presă.

Citește și: Dică îl contrazice pe Gigi Becali » Dezvăluiri din vestiarul FCSB: "Eu asta știu"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
896192190498051
Adi Mitrea  •  16 Decembrie 2017, 15:59

Dicuta nu intelege un lucru: el săracu e fanion stânga nu antrenor.

roadghost
roadghost  •  16 Decembrie 2017, 14:39

Pana si mesajele de mai jos sunt mai relevante decat replicile lui Mr Nick-Nimick, specialist in clipit-viteza...de-asta il vrea echipa LA Clippers in staff-ul lor...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Decembrie 2017, 14:03

partida cu viitorul este ultimul lui meci pe banca fcsb-ului

Vezi toate comentariile (3)
Comentează