FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

Dică s-a dezlănțuit după victoria cu Viitorul și își amenință rivala: "Să vină cu dovezi, eu am vorbit deja cu avocatul"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 22:44

Nicolae Dică, tehnicianul FCSB, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa în meciul cu Viitorul, 2-1. 

"Am avut emoții în finalul jocului, am reușit să marcăm două goluri, am mai avut ocazii, dar am primit un gol dintr-o fază fixă. Nu am fost conectați suficient, de asta am primit golul. Am avut probleme să ieșim din acel presing al Viitorului. Consider că am făcut o partidă bună și am meritat victoria. N-am văzut ocaziile celor de la Viitorul, voi ați văzut asta? Eu n-am văzut asta, nu ne-au pus nicio problemă. 

La pauză, Pintilii mi-a cerut să-l schimb. Se pare că ar avea contractură musculară, vom vedea zilele viitoare", a declarat Dică.

Dică le-a răspuns și oficialilor de la CFR, după ce Bogdan Mara a continuat azi seria atacurilor la adresa FCSB-ului, declarând că tehnicianul stelist ar fi prieten cu arbitrul Iulian Călin, "centralul" de la CFR Cluj - Poli Iași 2-1. 

"Mie mi se termină contractul la finalul sezonului. Voi da totul pentru această echipă și voi vedea ce voi face după ce se termină campionatul. Discuțiile cu arbitrajul sunt o aberație. Îi aștept ce pe cei care au spus că am prietenie cu Iulian Călin (n.r. - arbitrul de la CFR Cluj - Poli Iași 2-1) să vină cu dovezi! Am vorbit deja cu avocatul. Dacă mă întâlnesc cu Iulian Călin pe stradă, ne salutăm, dat atât. Nu știu de ce se face atât tam-tam. Noi nu vrem să comentăm greșelile de arbitraj, mă deranjează doar că numele meu a fost asociat de arbitrajul de CFR Cluj - Poli Iași", a declarat Dică, la Look TV. 

...despre derby-ul cu CFR de etapa viitoare: "Dacă vrem să câștigăm campionatul, trebuie să câștigăm meciul cu CFR, ne așteaptă un meci foarte greu". 

Vezi și: Nicolae Dică luat la țintă de oficialii CFR-ului! Acuze grave: "Venim cu dovezi!"

Vezi aici cronica meciului FCSB - Viitorul 
VIDEO cu golurile partidei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  12 Martie 2018, 01:00

Ce nas lung are, de parcă el nu ar știi ce face Stoica Mihai și Helmuth pe la Tv. Că să nu vorbim de G Becali. Are nasul la fel de lung că și Băiatul lui Iordănescu. Când mergea el cu declarații pe la Tv despre cum va juca cu Dinamo a fost ok. Când Craiova face același lucru e NOK.....asta e fotbalul pe cumetriile....cat despre meciul Fcsb- viitorul scorul e stiut de când aparut Viitorul în Liga I...

1425838917717550
John Milne  •  12 Martie 2018, 00:36
Postat de timm pe 11 Martie 2018, 23:28

Merge si Dica la TAS. Castiga 100%. :))))))

Marge la ...a .

stelistdemic01
stelistdemic01  •  11 Martie 2018, 23:40
Postat de Costel Tudor pe 11 Martie 2018, 23:13

Bai *** , CIOCUL MIC , tu nici nu stii ce este un avocat si ce rol are ! Te-a invatat PUSCARIASUL mimi sa spui fraza asta pe post ?

TIOT RAG EM LAC IOC...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează