FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Dică vorbește despre jucătorul din Liga 1 dorit cu insistență de FCSB: "Are calitate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 13:30

Nicolae Dică a vorbit despre Kamer Qaka, mijlocașul albanez al celor de la Poli Iași, pentru care FCSB a făcut o ofertă de 320.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer.

Dică l-a lăudat pe jucătorul de 23 de ani, ofertat de FCSB chiar înainte de meciul direct, de luni.

"Acum mă gândesc că luni jucăm cu Poli Iași și că vom mai avea două jocuri grele. După aceea vor vorbi despre transferuri. Qaka e un jucător bun, care s-a impus la Iași imediat ce a venit. A arătat că are calitate. Dar despre transferuri vorbim la finalul sezonului.

Am văzut că și CFR, și Craiova au făcut ofertă pentru el. Nu doar noi. Ce vină am eu că vom juca împotriva Iașiului? Să jucăm împotriva altei echipe?", a declarat Dică la conferința de presă.

27de meciuri a jucat Qaka pentru Poli Iaşi, în 25 de jocuri el fiind titular

5,78e media GSP a lui Qaka în actualul sezon, fiind al patrulea în top la Iaşi, după Jo, Mihalache şi Andrei Cristea

  • Poli Iași - FCSB se va juca luni, de la ora 20:45. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: EXCLUSIV Ultimele detalii despre transferul celui mai dorit jucător al Ligii 1! Toate cifrele ofertelor primite de club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  06 Mai 2018, 16:02

Si Dică e un idiot ca stăpânul in ce țară se mai practică golăniile ăsta să faci ofertă înaintea jocului.Comisiile noastre dorm in fața ciobanului blatist. Să vă fie ruşine cu astfel de practici.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 Mai 2018, 13:57

Asta înseamnă TRAFIC de înfluență propunere de BLAT așa face la fiecare meci care urmează să joace f.c.*** Pipera,cumpăra jucători pînă trece merciul după care nu mai îl ia a vrut chiar să ia și antrenorul Craiovei înainte de meci,ce face federația și comisiile,pentru discuțiile cu jucatori sub contract la alte erchipe.Ciobanul chiar distruge fotbalul pentru BIȘNIȚA lui cu jucători.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează