FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Diferență uriașă între Steaua lui Reghe și cea a lui Rădoi! Mâine suporterii vor observa detaliul ăsta

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 11:07

Cu Kharja rezervă mâine seară, Reghecampf va avea soluţii, în afara titularilor. 

Lângă marocan, pe bancă vor mai sta nume precum Gebhart, Bourceanu, Muniru, Bawab sau Filip.

În prima jumătate a sezonului au existat meciuri, cu Rădoi antrenor, în care rezervele Stelei au fost: Râpă, Enceanu, Onţel, Tudorie, Mihalcea.

Steaua întâlnește mâine FC Voluntari pe stadionul Dinamo. Partida începe de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  21 Februarie 2016, 11:38

Desigur ca nu se va pune problema victoriei de maine seara. Adevarata realitate a noii echipe a lui Reghe va fi in confruntarile cu celelalte 5 echipe din zona play-off. Am vazut aseara ca Dinamo s-a intarit f. mult fata de anul trecut, Astra si Viitorul vor fi greu de invins, la fel si Pandurii... Multi spun ca FC Steaua va castiga fara probleme campionatul. Eu spun ca multi dintre NUMELE NOI din echipa prezinta fragilitate mare in contactul cu adversarii(Kharja, Chipciu, Bourceanu, Filip etc, dupa accidentari) iar altii avut perioade mari de lipsa de jocuri(Marica, Gebhart, Tamas). Asadar, unii vor juca cu teama reaccidentarii, iar altii fara relatii de joc. In fata aceluiasi adversar(Chiajna) mie mi-a lasat o impresie mult mai buna Dinamo decat Steaua. Asa ca siguranta castigarii titlului trebuie privita cu mai multa atentie....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează