FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Din L3 direct în Derby! Titularizare-surpriză pregătită de Contra pentru șocul cu Steaua

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2017 00:00

"Guriță" are probleme de efectiv înaintea meciului cu Steaua din acest weekend.

Transferat în februarie și fără niciun meci pentru Dinamo, lituanianul Cerniauskas va fi titular în Derby de România!
Din momentul revenirii și până acum, portarul de 28 de ani a bifat un singur meci la echipa a doua a "câinilor" în Liga 3. A luat două goluri în meciul cu Axiopolis Cernavodă, apoi Laurențiu Diniță a decis să nu-l mai folosească în C2, preferându-l pe Iustin Popescu.

"Pe Penedo nu o să pot să-l folosesc nici în meciul cu Universitatea din Cupa României, dar nici în meciul cu Steaua! Are două meciuri la echipa națională și se va întoarce la București pe 31 martie. Nu am cum să-l integrez în doar două zile în echipă! În două zile îi e foarte greu să se adapteze cu România și nu mă pot baza pe serviciile lui", a spus Contra. Penedo a fost intregralist în meciul pierdut 1-0 cu Trinidad-Tobago, din preliminariile CM 2018, iar în dimineața zilei de 30 martie va avea un nou meci cu Statele Unite ale Americii.

Un alt jucător pe care Contra nu-l va putea folosi în Derby este iordanianul Tha'er Bawab. După ce-a marcat un gol fantastic din foarfecă pentru naționala țării sale în jocul împotriva celor din Hong-Kong, câștigat 4-0, Bawab va mai avea astăzi un nou meci, de această dată împotriva "naționalei" Cambodgiei.

"Aceeași problemă o am și cu Bawab, vine foarte târziu de la echipa națională și vor fi probleme cu readaptarea la orarul României, la climă, la absolut tot", a adăugat "Guriță".

Dacă Dinamo nu-i poate folosi pe cei doi în Derby, și Reghecampf are probleme. Din centrul defensivei va lipsi Gabi Tamaș, suspendat două etape după faultul criminal asupra lui Purece în meciul cu Viitorul, dar și Lucian Filip, operat la genunchi la începutul lunii martie.

2,38este cota caselor de pariuri pentru ca Steaua să câștige meciul de duminică seară cu Dinamo, în timp ce "câinii" au primit de la bookmakeri cota 3,20 pentru o nouă victorie în Derby

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (7)
zarqa
zarqa  •  28 Martie 2017, 15:47

Cosmin Contra, băiat umblat, ar trebui să știe că Regatul Hașemit al Iordaniei, adică Iordania, se află pe același fus orar cu România. Mai pe scurt : Ammanul este limbă”n -limbă cu Bucureștiul.

andrei.f
andrei.f  •  28 Martie 2017, 13:06

Doar *** Bucureşti a ajuns să se bazeze pe beţivani. Cică, alţii nu are !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  28 Martie 2017, 10:25

Cerniauskas va juca în Cupă...dacă apără bine joacă și cu Steaua, dacă nu. Părerea mea e că Penedo va juca în meciul cu Steaua.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează