FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Din Liga Campionilor în Liga 3-a: unde a ajuns să joace cel mai titrat străin din istoria Ligii 1

Cadu, în duel cu Drogba, în partida CFR Cluj - Chelsea Londra din 2008 // FOTO: RAED KRISHAN
Cadu, în duel cu Drogba, în partida CFR Cluj - Chelsea Londra din 2008 // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 12:16

Cariera portughezului Ricardo Cadu, cel mai titrat jucător străin care a evoluat în Liga 1, a intrat pe o pantă descendentă.

Fundașul care pe 21 decembrie va împlini 36 de ani, fost la CFR Cluj, a ajuns să evolueze în Liga 3-a din Portugalia, la formația Merelinense, locul 5 din a treia ligă lusitană.

Cadu a evoluat de-a lungul carierei pentru Aliados Lordelo, Gondomar, PAcos Ferreira, Boavista, CFR Cluj, AEL Limassol, Gil Vicente și Leixoes.

Cea mai prolifică perioadă din cariera sa a fost la CFR Cluj, unde a evoluat între 2006 și 2014, reușind să cucerească nu mai puțin de 8 trofee: trei titluri, trei Cupe și două Supercupe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  16 Decembrie 2017, 19:54

Bina ma, dar are si el o varsta. Respect Cadu, unul dintre cei mai buni fundasi centrali care au jucat in Romania. Rapid, determinat, cu spirit de lider

cj1960i
cj1960i  •  16 Decembrie 2017, 13:07

Mare stire! In Romania sunt jucatori in liga a 4-a (fosti titulari de nationala), altii soferi, faliti, etc... Varsta isi spune cuvantul. care-i smecheria?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează