FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Din poartă la raliuri » Niță profită de vacanță: a devenit copilotul lui Mihai Leu!

Florin Niță și Mihai Leu s-au distrat de minune pe circuitul de lângă București // Foto sports-net.ro
Florin Niță și Mihai Leu s-au distrat de minune pe circuitul de lângă București // Foto sports-net.ro

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2017 00:00

După ce a semnat un nou contract valabil până în 2021, Niță a fost copilotul lui Mihai Leu.

Florin Niță profită din plin de vacanță. Portarul a renunțat la ghete și la mănuși și a fost copilot într-o mașină de raliuri, la volanul căreia a fost fostul mare boxer Mihai Leu.

Team-managerul Leasing Rally Team a apăsat la maximum pedala de accelerație pe Autodromul " Titi Aur" la volanului unei KIA Optima GT de 260 cai-putere.

"Sunt un pasionat al mașinilor de viteză. Îmi place să conduc cu puțină adrenalină și nu puteam să ratez o așa ocazie. Când eram mic, voiam să-mi iau «motor», dar mi s-a interzis să conduc așa ceva" a spus Niță.

Florin recunoște că și fiul său îl moștenește în multe privințe și că e mereu plin de energie: "Cel mic a demolat living-ul, a spart toate tablourile, le-a făcut varză! Îi place mult fotbalul, însă nu dorește să stea în poartă. Vrea în atac. Nu-l îndrum să se facă portar, pentru că e o responsabilitate mult mai mare și e mult mai greu din toate punctele de vedere, începând chiar de la antrenamente".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează