FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo va avea un nou echipament » Look a la Cristiano Ronaldo

Aşa va arăta în următorul sezon noul echipament al dinamoviştilor
Aşa va arăta în următorul sezon noul echipament al dinamoviştilor

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 14:53

După ce-au fost ”Atletico Madrid” şi ”Arsenal Londra”, dinamoviştii vor avea în viitorul sezon un echipament asemănător primei reprezentative a Portugaliei.

Dinamo a preluat modelul marilor echipe europene şi-şi schimbă an de an echipamentul, chiar dacă nu dă lovituri de marketing prin vînzarea de tricouri fanilor. În ediţia 2012-2013, Dănciulescu şi compania vor fi îmbrăcaţi precum Cristiano Ronaldo la prima reprezentativă a ţării sale, întrucît viitorul echipament al "cîinilor" este asemănător cu cel al Portugaliei.

Modelul este identic, iar culoarea va fi roşie, cu gulerul alb, nu verde precum al ibericilor. "Aveam de ales între a avea un tricou ca al Portugaliei, de acum, sau unul în dungi. Însă mai mulţi au zis că al doilea e dubios, trage la haine de zeghe, aşa că s-a renunţat la idee. Plus că ar fi fost iar probleme şi discuţii, cu diverşi adversari, care ar fi avut şi ei tricouri albe", au mărturisit oficialii.

Al doilea rînd de echipament este alb. Iar al treilea, verde. De fapt, ultimul este acelaşi din 2010 încoace, deşi jucătorii ar fi vrut galben-negru, în genul celui al Minunii de la Liberec, din 2009.

"Verdele poate ne va purta noroc. L-am avut şi în ultimele două sezoane, e echipamentul de Europa League, de grupe, însă nu l-am putut folosi pentru că n-am ajuns pe acolo. Poate a treia oară va fi cu noroc", au mai zis şefii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
lp64
lp64  •  30 Mai 2012, 20:49

Apoostoale, esti prost sau asa esti tu? De Mainz ai auzit, daca tot vorbesti de echipamentul lui Dinamo din ultimii doi ani?! De ce crezi ca toti care se uita pe aici sint niste handicapati?! Tare as vrea sa-ti vad fata!

hristac
hristac  •  30 Mai 2012, 08:34

la nike poti sa comanzi designul... sau ti se ofera tipizate ? astea le avem,asta oferim .

biancorossi
biancorossi  •  30 Mai 2012, 01:16

chestii de marketing. nu astea sunt necazurile la dinamo. tricourile mereu au fost misto, inspirate si elegante.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează