FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a decis să se despartă de încă un fotbalist din lot

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 14:47

Dinamo se va despărți în această vară de încă un jucător, oficialii clubului luând decizia de a-l împrumuta pe goalkeeper-ul Vlad Muțiu (22 de ani).

Portarul a fost împrumutat în liga secundă, la Metaloglobus București, unde va evolua până la finalul sezonului, anunță site-ul dinamo1948.club.

Decizia este una normală având în vedere că "satelitul" lui Dinamo a fost desființat, iar jucătorii care nu prindeau nici lotul de "18" riscau să nu joace niciun meci pe parcursul unui sezon. 

Muțiu a fost împrumutat și în sezonul trecut tot în liga secundă, la CS Afumați. Vara aceasta s-a întors la Dinamo, a fost luat de Contra în cantonamentul din Slovenia, unde a și apărat în câteva meciuri, însă tânărul avea șanse minime să le ia fața lui Penedo și Brănescu, primii doi portari ai roș-albilor. 

1 meciare Muțiu pentru "câini", în partida de tristă amintire Dinamo - Viitorul din mai 2016, încheiată 3-3, la capătul căruia Patrick Ekeng și-a pierdut viața

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  21 August 2017, 16:41
Postat de Petre Radulescu pe 21 August 2017, 16:11

Zizu, du-te bă la balamuc. Păi tu ne confunzi pe noi cu mizeriile de la dinamu, care în vremurile de tristă amintire prin Anghelache, alias Gelu Eftimie, făcea lucrurile pe care tu le menționezi. Mi-e s.ila de dinamu și de suporterii ei lipsiți de creier!

Poate te referi la perioada de început a epocii Badea și Borcea la Dinamo. Atunci au cumpărat , prin impresarii I și V Becali cam 15-20% din jucătorii din prima ligă. De altfel s-ar văzut recent cat de pricepuți au fost. O societate a fost în insolventa, iar a doua - prima în ordine cronologica- este de câțiva ani......titlu arată doar cine vinde ziarul. Cu 1 știre despre Dinamo aibtot așa de mulți cititori că pentru 10 știri cu Fcsb. .....

104772133226352
Petre Radulescu  •  21 August 2017, 16:11

Zizu, du-te bă la balamuc. Păi tu ne confunzi pe noi cu mizeriile de la dinamu, care în vremurile de tristă amintire prin Anghelache, alias Gelu Eftimie, făcea lucrurile pe care tu le menționezi. Mi-e s.ila de dinamu și de suporterii ei lipsiți de creier!

zizu
zizu  •  21 August 2017, 15:36

pai cum e asta? a scapat? a fost imprumutat! face si dinamo exact ca fcsb....imprastie jucatori peste tot ca in caz de ceva sa faca cum a facut ala cu penalty ul de aseara...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează