FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Dinamo a făcut o mutare curajoasă înainte de Derby: ”câinii” au ales să joace în alb!

Dinamoviștii au câștigat trei meciuri în ultima lună în alb, Rivaldinho marcând de două ori în acest echipament
Dinamoviștii au câștigat trei meciuri în ultima lună în alb, Rivaldinho marcând de două ori în acest echipament

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 00:00

Elevii lui Cosmin Contra au decis ieri, înainte de meci, să evolueze în echipamentul care până aseară nu le adusese decât o remiză în actuala ediție în Derby-uri.

Dinamoviștii au renunțat la superstiții! În iarnă au evoluat numai în echipamentul negru fiindcă au învins în sezonul regulat marea rivală, scor 3-1, și-au apelat la același rând de tricouri și în confruntările din Cupa Ligii. Acolo unde "câinii" au mușcat din adversari, 7-2 la general.

Ieri, elevii lui Contra au decis să evolueze în echipament alb și șort roșu, a fost hotărârea jucătorilor. "Nu este echipamentul de deplasare, este cel principal", au explicat oficialii dinamoviști.

Nu a fost un kit norocos pentru roș-albi până aseară: o remiză, 1-1, și un eșec, 1-2, au fost cele două rezultate obținute de "câini" în actuala ediție în Derby de România.

În ceea ce-i privește pe cei de la FCSB, elevii lui Laurențiu Reghecampf au fost în mare parte fideli echipamentului roș-albastru. O singură dată au evoluat în alb, când au pierdut, scor 1-3, în sezonul regulat, pe 30 noiembrie.

11ani au trecut de când Dinamo a semnat parteneriatul cu Nike, actualul sponsor tehnic, din iulie "câinii" urmând a avea un alt angajament, cu italienii de la Macron

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Mai 2017, 09:51

Bravo băieți,forza DINAMO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează