FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA 0-3

Dinamo a fost umilită de Concordia, dar Cosmin Matei visează la podium: "Să terminăm măcar pe locul 2 sau 3" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:56

"Eu nu le-am spus nimic fanilor după meci. Doar i-am ascultat. Sînt dezamăgiţi şi supăraţi pe noi pe bună dreptate. Vreau să le cer scuze pentru acest rezultat. Jocul nostru nu a fost pe măsura aşteptărilor. Probabil a fost un blocaj.

Dinamo a pierdut contra celor de la Concordia Chiajna, 0-3, şi se află pe locul şase. Cosmin Matei a vorbit despre situaţia echipei şi despre atitudinea suporterilor.

Sînt momente grele, dar trebuie să trecem peste. Este nevoie să schimbăm ceva şi să recuperăm punctele. Trebuie să terminăm măcar pe locul doi sau trei. Acesta este obiectivul nostru şi o să luptăm pînă la finalul campionatului", a spus Cosmin Matei la DigiSport.

După 22 de etape, Dinamo se află pe locul şase, cu 35 de puncte. "Cîinii" au cu opt puncte mai puţin decît ASA Tg.Mureş, ocupanta locului doi, şi cu cinci mai puţin decît Petrolul, locul trei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
chris_bu67
chris_bu67  •  18 Martie 2015, 13:51

Nu se poate peste noapte,la voi e noapte polară,veșnică incompetenților.La Tg.Mureș s-a făcut lotul înainte de începerea campionatului și se bat la titlu,iar vouă vă trebuie 3 ediții de campionat pt. a vă demonstra toate echipele că sunteți nuli,nu aveți valoare de Dinamo.La Iași se poate peste noapte,la Chiajna se poate,numai voi nu puteți,pt. că nu aveți valoare tovarăși,sunteți niște neisprăviți în frunte cu zugravul de Negoiță,vă bateți joc în fiecare ediție de campionat de acest nume,iar conștiința nu vă mustră fiindcă sunteți morți,iar când ești mort nu știi că ești mort,la fel și când ești prost

mvradulescu
mvradulescu  •  18 Martie 2015, 11:29

Nici o formație din Ligă nu are răbdare să construiască durabil echipa și abia ulterior să formuleze pretenții la performanțe ... Din punctul ăsta de vedere Dinamo nu diferă cu nimic față de celelalte combatante și așa apar niște combatanți "redutabili" intrați în competiția de elită anul anterior ! Excepția care confirmă "avântul fotbalistic constructiv" din Liga I e reprezentat echipa botoșăneană care are deja o tradiție de aproape doi ani în primul eșalon !!! Rămân la convingerea că la Viitorul se modelează sportivi de calitate, fără aspirații la performațe (ca echipă) și cam în aceeași zonă sunt și eforturile d-lui Şumudică !

reddogsv
reddogsv  •  18 Martie 2015, 10:38
Postat de el11 pe 18 Martie 2015, 00:24

Stanciu si Rednic daca ar lucra impreuna ar putea face super treaba !

100% DE ACORD! Rednic chiar stie cu ce sa manaca meseria asta, stoican doar incearca....dar nu poate mai mult.Foarte limitat din pct de vedere intelectual si profesional

Vezi toate comentariile (81)
Comentează