FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Dinamo a învins pe Oţelul, dar Mihai Teja este nemulţumit: "Mă aştept la mai mult! Vreau să avem un joc frumos şi eficient"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 16:03

Dinamo a cîştigat primul meci din returul Ligii 1, 1-0 cu Oţelul, dar Mihai Teja, antrenorul "cîinilor" vrea mai mult de la jucători.

"Sînt bucuros că am cîştigat cele trei puncte. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, iar victoria este a lor. Poate nu a fost cel mai bun joc, dar importante sînt cele trei puncte obţinute. Mă aştept la mai mult de la echipa mea şi de la jucători, pentru că ştiu că pot mai mult.

Este bine că nu am primit gol şi că adversarul nu a avut ocazii. Asta înseamnă că s-au mai reglat automatismele între jucătorii mei. Sîntem pe drumul cel bun.

La Galaţi s-a văzut o îmbunătăţire a jocului. Vreau ca echipa să progreseze şi să aibă posesie şi ocazii. Vreau să avem un joc frumos şi eficient", a spus Teja într-un interviu pentru fc dinamo.ro.

Antrenorul "cîinilor" a vorbit şi despre neincluderea în lotul pentru meciul cu Oţelul a lui Vali Lazăr.

La meciul cu Galaţi au rămas mai mulţi jucători. La Dinamo nu există titulari sau rezerve. Toţi sînt pregătiţi să între. Am ales ca unii să rămînă acasă din considerente tactice. Eu nu am preferinţe şi nu mă răzbun pe jucători. În meciul următor unii dintre cei care nu au jucat vor intra, iar alţii vor rămîne în afara lotului", a mai adăugat Teja.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  25 Februarie 2015, 01:59

joc frumos si eficient? Si realu si barca si juve, toti vor!

geobull8213
geobull8213  •  24 Februarie 2015, 18:38
Postat de zecs93 pe 24 Februarie 2015, 18:30

conditia e sa vina unu cu bani si iti garantez ca dinamo va redeveni cea fost :))))))

NU MAI RISCA NIMENI, TIRIAC AR FI SALVAREA DAR NU SE BAGA,... poate un petrolist arab care nu are ce sa faca cu banii.

zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2015, 18:32
Postat de geobull8213 pe 24 Februarie 2015, 17:54

Nu de banderola am zis, sunt si meciuri mai slabe ale unui jucator dar sa ajungi la excludere este prea mult. Teja este slab pentru noi, ca sa nu mai vorbesc de spirit, iar de respectul jucatorilor nu mai vorbesc; eu merg pe stadion de prin anii 80 si pot spune ca fotbalistul este o specie unicat care nu prea are treaba cu respectul atunci cand nu-i convine ceva sau cand nu este platit. Acum ii zeificam pe Dinu, Dumitrache, Orac, Augustin, Niculescu, Danciulescu sau mai nou pe Moti dar si ei au fost fotbalisti cu bune si cu rele, i-am aplaudat, i-am injurat iar acum ii regretam ca nu mai sunt in teren, timpul nu se mai intoarce iar DINAMO nu o sa mai fie niciodata ce a fost. HAI DINAMO!

Cat despre Teja, nici mie nu prea imi place, i-am acordat credit in jocurile amicale si la meciu cu pandurii si nu rezultatele sunt problema ci cum abordam jocu, practic nu invatam nimic de la meci la meci, jucam acceiasi tactica, nimic fotbal dar nimic, eu l-as fi vrut antrenor de la bun inceput pe Mircea Rednic pentru ca el a fost ultimu care a luat campionatu si stie sa prepare acest leac inca odata ca cainii rosii in sezonu urmator sa-l i-a, dar daca ramanem cu teja asta, o sa luam an de an locu 8 sau cine stie, chiar mai jos !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează