FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 0-1

3 mâini moarte! Atenție, Contra! Ei au avut evoluții catastrofale cu FC Botoșani: cine aleargă degeaba și cine a luat cea mai mică notă GSP din carieră

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2017 09:10

Dinamo a înregistrat duminică seara un eșec surprinzător cu FC Botoșani, scor 0-1,  bifând prima înfrângere pe teren propriu după cinci luni și jumătate. 

Jucătorii lui Cosmin Contra au dezamăgit la prima apariție din acest sezon în fața propriilor suporteri, trei dintre aceștia având evoluții catastrofale. 

1. May Mahlangu - aleargă. Degeaba
(Variante de înlocuire: Anton, Nascimento, busuladzici)

Sudafricanului de la jumătatea lui Dinamo îi va fi extrem de greu să-și mai păstreze locul de titular după revenirea lui Anton, dar și după evoluția extrem de slabă din meciul cu Botoșani. Inexistent pe fază ofesnivă, haotic în apărare, Mahlangu s-a remarcat doar prin calitățile sale de alergător, nicidecum prin vreo fază care să salveze jocul șters al lui Dinamo de duminică seara.

Acest a avut doar două șuturi spre poarta adversă, care au amenințat însă prea puțin poarta lui Cobrea. De parcă acestea nu erau de ajuns, Mahlangu a pierdut inadmisibil o minge la mijlocul terenului, de acolo plecând faza de la golul lui Golofca. 

2. Sergiu Hanca - cor de fluierături
(variante de înlocuire: Costache, bumba)

Revelația "câinilor" din sezonul trecut a avut și cu FC Botoșani o evoluție dezamăgitoare, după ce acesta nu strălucise nici în meciul din prima etapă cu Juventus București. 

Hanca a fost dispărut din joc, s-a ferit să-și asume riscuri și nu a creat nicio fază periculoasă pentru Dinamo. În plus, spre deosebire de alte meciuri din sezonul trecut, Hanca nu l-a ajutat nici pe colegul său de flanc, spaniolul Romera, fapt demonstrat și de faza golului oaspeților: nesusținut de nimeni, spaniolul a fost ridiculizat de Golofca, care a reușit singurul gol al serii.

În plus, pentru prima oară în ultimul an, Hanca s-a confruntat cu un timid cor de fluierături din partea fanilor, fix la momentul schimbării cu Costache din minutul 85.  

3. Adam Nemec - record absolut
(variante de înlocuire: Bawab, rivaldinho)

Slovacul din atacul lui Dinamo a făcut un meci mult sub standardele sale. În mare parte a timpului absent din joc, Nemec a irosit uluitor puținele ocazii de poartă cu care le-a avut: a pierdut numeroase dueluri, a ratat lamentabil din câțiva metri, iar în repriza a doua a fost protagonistul unei faze demne de cascadorii râsului: a șutat o minge în propria mână, spre amuzamentul celor prezenți pe Arena Națională.  

De altfel, el a fost notat de Gazeta Sporturilor cu nota 2, cea mai mică notă pe care a primit-o de când se află la Dinamo. 

Citește aici cronica partidei Dinamo - Botoșani, încheiată 0-1 

Contra a avut un jucător DEZASTRU! Cine a primit 2 și cum arată toate notele din Dinamo-Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
rinist
rinist  •  24 Iulie 2017, 17:32
Postat de radumatei pe 24 Iulie 2017, 16:04

Daca tot ce poti spune e "buahahaha", poate ca n-ar trebui sa te inhami la o dezbatere clar peste nivelul tau. Sau, stai... poate ai vrut sa zici "***"?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radumatei
radumatei  •  24 Iulie 2017, 16:04
Postat de smdb pe 24 Iulie 2017, 11:54

Tot ce pot spune la ce ai scris tu aici e buhahahahaahhahahahahaha :)) Buhaahahah la faza cu nimeni nu-i putea bate (CFR sau Steaua e posibil ca aveau o miiiiica sansa :))), dar la faza cu Bilbao "ai omorat-o" :))))) Vezi tu, e usor sa joci pe contraatac (ce a facut Dinamo cu Steaua sezonul trecut), e mai greu cand trebuie sa ataci...

Daca tot ce poti spune e "buahahaha", poate ca n-ar trebui sa te inhami la o dezbatere clar peste nivelul tau. Sau, stai... poate ai vrut sa zici "***"?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

194012627647562
Constantine Constantine  •  24 Iulie 2017, 14:40

Notele acordate nu reflecta realitatea. exceptind faptul ca nu mai face presingul acela devastator (de fapt cu Botosani tota ecchipa Dinamo nu a facut presing),Nemec a fost in nota obisnuita doar ca nu a marcat. Sa-i dai nota 32 e aberant. cum la fel de aberant e nota 5 data lui Filip, care continua sa fie acelasi jucator fara creier:debusolat, dezordonat in joc, lipsa piciorului drept, faulturi cu toptanul ( multe din neputinta) si multe alte carente. Nu merita nota de trecere. Apoi nota brazilianului (6) e uriase pentru un jucator care inca nu are fata de Dinamo. Pe drept nota lui Hanca care de mai mult timp nu mai joaca nimic. Atentie si la pregatireta fizica, in repriza secunda Botosaniul a fost fizic peste Dinamo .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează