FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a perfectat ultimul transfer al iernii! Jucătorul a efectuat vizita medicală și urmează să semneze contractul

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 10:39

Dinamo s-a înțeles cu goalkeeper-ul lituanian Vytautas Cerniauskas (27 ani), acesta fiind adus în "Ștefan cel Mare" pentru a suplini absența lui Brănescu, care va fi indisponibil până la finalul sezonului. 

Acesta a sosit azi-noapte în România, iar în această dimineață a efectuat vizita medicală la INMS.

Liber de contract după despărțirea de echipa cipriotă Ermis Aradippou, portarul de 27 ani va semna cu Dinamo un contract valabil până în vară. 

Cerniauskas a mai evoluat pentru Dinamo în sezonul 2015-2016, apărând poarta "câinilor" în 39 partide în toate competițiile.

Acesta se va lupta pentru postul de titular cu Jaime Penedo și Iustin Popescu. 

Lituanianul este cel de-al cincilea transfer reușit de Dinamo în această iarnă, după venirile lui Bawab, Dielna, Bumba și Rivaldinho. 

"Mă bucur că m-am întors la Dinamo. Bine, n-am semnat încă, dar cred că nu vor fi probleme. Vizita medicală a decurs normal şi acum nu mai pot decât să sper că echipa se va califica în play-off şi va câştiga Cupa României şi Cupa Ligii.

Probabil lucrurile merg mai greu pentru că au fost multe schimbări de jucători şi e complicat în astfel de situaţii. Despre Cosmin Contra nu ştiu foarte multe, dar îmi amintesc de lucrurile bune făcute la Petrolul. Personal sunt pregătit să mă lupt cu Penedo, concurenţa mereu ajută echipa" Vytautas Cerniauskas, la TV Digi Sport

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  21 Februarie 2017, 18:55

N-avem cu ce,măh!Neputință,reavoință

duta_dd
duta_dd  •  21 Februarie 2017, 17:45

Penedo titular trebuie sa aibe o rezerva cu experienta

ionnis
ionnis  •  21 Februarie 2017, 12:35

L-au dat afara de prost, acum l-au chemat inapoi ca e bun :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează