FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo a ratat în vară un super transfer! Negoiță a recunoscut tot: "Mi s-au dat semnale că nu e ce trebuie"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 22:28

Ionuț Negoiță a recunoscut că Eric de Oliveira a fost aproape de Dinamo, însă sfaturile celor din jurul său au fost să nu-l ia.

Patronul lui Dinamo face trimitere la cei care sunt apropiați de echipă, care l-ar fi influențat să nu-l aducă pe mijlocașul brazilian.

"Eric ne-a dat semnale că a vrut să vină la noi. Şi-a dorit săracul. Dar mi s-au dat semnale că nu e ce trebuie", a anunțat Ionuț Negoiță, la TV Digi Sport.

Eric s-a dus la Viitorul și a reușit să înscrie în poarta lui Dinamo în victoria echipei lui Hagi, scor 4-0. A adunat 5 goluri în 16 meciuri.

Cotat la 750.000 de euro, Eric de Oliveira a venit în România în 2007 și este unul dintre cei mai apreciați străini trecuți prin Liga 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1779502482283942
Emil Nae  •  01 Noiembrie 2017, 17:53

daca Eric este supertransfer atunci daca il luau pe mesi ce naiba mai era. Umflatul unor ratati este meseria voastra. Acest Eric nu a facut doi bani nu si-a gasit echipa care sa-l ia si gata la noi este superfotbalist, supertransfer el fiind un RATAT sadea care este superjucator in campionatul nostru. Va dati seama de nivelul campionatului/ jalnic. Si Daum care a fost CEL MAI CINSTIT SELECTIONER AL NATIONALEI DE LA REVOLUTIE LA zI nu era bun ca nu ne-a calificat. Nimeni din voi nu si-a pus intrebarea CU CINE sa joace sa ne calificam daca nivelul jucatorilor este atit de scazul incit un RATAT ca Eric este superjucator, supertransfer

1292984874139372
Alfred Adams  •  01 Noiembrie 2017, 13:56

Singurul om priceput la fotbal pe care l ai avut langa tine pocaitule.a fost Mircea Rednic !!!! De chitra ce esti nu l ai lasat sa si vada de treaba.am fost sigur 100% ca asa o sa ajungem !!! Dupa ce a construit echipa aia din jucători liberi de contract.dar valoroși.l ai dat afară!!!! Nu stiu dc dar imi cam mirosi a zdreanță!!!!

ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2017, 12:29

Negoita nu va pricepe niciodata ca societatea 'fotbal' se manageriaza in cu totul alti parametri decat o afacere bazata pe muncitori, functionari si directorasi/sefuti de tura...etc.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează