FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

Dinamo a ratat unul dintre cei mai în vogă antrenori ai momentului » Ce l-a împiedicat să semneze

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 18:38

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Vasile Miriuţă, acum la Gyor, a comentat situaţia de la Dinamo şi a declarat că dacă nu ar fi avut ofertă de la echipa maghiară ar fi stat acum pe banca tehnică a "cîinilor".
"Dacă nu mă contacta Gyor cred că mergeam la Dinamo după ce pleca Stoican. El a făcut lucruri extraordinare acolo, bravo lui! Dinamo e pe un drum bun, Negoiţă a procedat bine că a băgat echipa în insolvenţă, erau datorii mari. Probabil la anul vor ieşi din această situaţie şi vor fi singura echipă din România care se va bate cu Steaua la campionat", a declarat Miriuţă la Digisport.

Ionel Dănciulescu a preluat postul de antrenor interimar la Dinamo, urmînd ca la finalul anului să se decidă cine va pregăti echipa în 2015.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:52
Postat de zecs93 pe 26 Noiembrie 2014, 15:42

tu sti macar ce e aia insolventa ??? ca vad ca vorbesti in necunostinta de cauza, insolventa nu este o jucarie, azi bagi un club in insolventa si maine gata il scoti, aia este o procedura prin care datoriile sa fie platite intr-un anumit interval de timp, noi avem norocul ca creditorul principal este NEGOITA, care este si actionarul majoritar in accelasi timp si omu daca a acceptat sa preia 10 la suta, atunci mai ramai cu fix 2 sau 3 meleoane datorii, vad ca vorbiti doar ca sa nu adormiti, auzi protejate de sistemu comunist :)))))))))))))m-ai facut sa rad prietene :)))))))))))))))))))))))))))))))))

gogule, pe 3 decembrie e pa si pusi, insolventa. pe 3 decemdbrie sau in scurta vreme, Rednic va fi antrenorul viitoarei campioane a Romaniei ! HAI DINAMO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:50
Postat de sorin.pch pe 25 Noiembrie 2014, 17:26

bai pros.... cand becali a cumparat steaua, a cumparat doar ativele nu si pasivele, lasand datoriile de 40 de mil armatei, cea ce a facut dinamo, este CORECT fata de ce a facut steaua, dinamo a trecut printr-un proces legal, prin legea insolvetei, nu a scapat de datorii asa peste noapte ca steaua, vezi declaratiile lui becali din 2008 cand radea de borcea ca are datorii, ca acesta a luat clubul cu tot cu datorii, ca el a fost destept si a lasat datoriile in arma le a lasat statului

si tu si altii, dati-i ignore derbedeului. oricum e un user cu cap de beton, mai beton ca al lui stoican..)) FORZA DINAMO, sTelemuyshtilor !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:49
Postat de raduu1cristian pe 25 Noiembrie 2014, 05:45

eleganti desigur! cel mai elegant va comportati cand jucati in europa. sunteti de departe cea mai fait-play echipa ever : nu bateti pe nimeni. faceti cinste romaniei cand infrangeti cu eroism in fata echipelor ca 17 nentori tirana si alte echipe cu aroma de peste

n-ai inteles nimic, sharomare..))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează