FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

Dinamo a reușit să învingă CS U Craiova, dar un jucător l-a dezamăgit crunt pe Cosmin Contra » Notele derby-ului de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 09:08

Dinamo a făcut un pas important pentru calificarea în play-off-ul acestui sezon după ce s-a impus în fața Craiovei, scor 2-1. "Câinii" au avut un start perfect de joc, reușind să înscrie de două ori prin Adam Nemec.

Oltenii au controlat apoi jocul, însă au reușit să reducă din diferență abia în ultimele 20 de minute ale jocului, prea târziu pentru a mai putea egala.

Ionuț Nedelcearu este dinamovistul care a dezamăgit, el fiind și cel care a comis faultul la penalty-ul ratat de Ivan. De partea cealaltă cei mai slabi jucători au fost Mateiu, Kelici și Popov.

Primul a rezistat pe teren doar 23 de minute, în timp ce Kelici a fost schimbat la pauză acuzând probleme musculare. Popov a evoluat tot jocul, dar a făcut-o slab.

02

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
fangigi
fangigi  •  26 Februarie 2017, 22:39

Exagerati! In afara de penalty, Nedelcearu a jucat foarte bine!

1745flo
1745flo  •  26 Februarie 2017, 22:01
Postat de sakamoto pe 26 Februarie 2017, 13:51

Slab fotbal avem! Vointza multa, dar fotbal O barat! Fereasca bunul Dumnezeu, ca aceste echipe sa joace in cupele europene. Jale mare! Cit despre echipa psd craiova, campioana va fi, dar peste multzi, multzi ani! Mult laudatul ivan, nimic, nimic, nimic...Singurul arbitru care place oltenashilor:***!

Si daca joaca fc becali si iese iar ultima in grupa ce mare afacere face fotbalul nostru?

behaila
behaila  •  26 Februarie 2017, 19:04

Cel mai prost jucător al lui Dinamo la meciul cu CSU a fost portarul Penedo! Nu că fundașii ar fi sot niște lumini. De fapt nu au fost pe teren jucători care să merite note mai mari de 7. Iar 7 aș da doar lui Nemec pentru primul gol și pentru că a avut norocul să atingă și el mingea la autogolul Craiovei. În rest... . Ați dat la note mari de nu se poate. Ați numărat de câte ori a ieșit pe sub minge portarul lui Dinamo? N-ați observat nici faptul că la penalty-ul bătut foarte prost de Ivan a avut mingea în brațe și a scăpat-o în față de parcă avea vaselină pe mănuși? Ba mai mult, nu s-a grăbit să se ridice și să încerce s-o prindă, ridicându-se de jos după penalty cu viteza unuia proaspăt operat de coloană. Sigur că am în vedere și reacția târzie a mamelucilor care trebuiau să-l ajute pe Penedo, dar asta e altă poveste. Deși l-am înjurat pe Nedelcearu pentru penalty și pentru alte vreo două intervenții aiurea, consider că trebuie să fii idiot să crezi că Nedelcearu a fost cel mai slab! Dar astea sunt articole scrise pe genunchi de habarniști! Nu putem emite pretenții. La așa fotbal așa jurnaliști sportivi!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează