FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo aduce tinerii fani mai aproape de echipă » Şapte copii au fost prezenţi în cantonamentul "cîinilor"

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 16:33

Şapte copii provenind din familii nevoiaşe şi din medii defavorizate ale Capitalei au fost prezenţi, în cantonamentul de la Săftica, alături de echipa din Ştefan cel Mare. 
Cei şapte băieţi prezenţi în cantonamentul de la Săftica au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut alături de idolii din Ştefan cel Mare. Au jucat fotbal cu Marius Niculae şi ceilalţi dinamovişti, au primit cadouri cu însemnele lui Dinamo din partea antrenorului principal Flavius Stoican şi, nu în ultimul rînd, au participat la o sesiune de poze şi autografe.

"Mă bucur că am reuşit să le aducem o bucurie acestor copii. Puştii trebuie încurajaţi să studieze, să facă sport, să facă ceva în viaţă. Este important să creadă în puterea viselor, dar în acelaşi timp trebuie să fie susţinuţi. Vrem să atragem atenţia asupra acestei categorii de tineri pentru că, indiferent de poziţia ocupată în clasament, ne pasă de oameni!", a declarat Marius Niculae.

"Mi s-a părut foarte frumos din partea celor de la Dinamo că ne-au primit, ne-au dat cadouri şi ne-au învăţat ceva în ziua de azi. Dinamoviştii ne-au ambiţionat!", a concluzionat unul dintre puşti, cu speranţa că într-o zi va ajunge un fotbalist profesionist, anunţă site-ul oficial al lui Dinamo.

Şi antrenorul Flavius Stoican s-a arătat emoţionat de acest eveniment: "Cred că este un lucru îmbucurător să ajuţi un om cînd este la greu. Jucătorii sînt deschişi la astfel de evenimente pentru că ştiu şi ei ce înseamnă să aibă pe cineva care să le îndrume viaţa sau să-i ajute în anumite momente. Şi ei au trecut prin perioade dificile chiar dacă acum sînt la un club foarte important".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  01 Aprilie 2015, 23:30
Postat de zidane92 pe 01 Aprilie 2015, 18:53

Gest frumos dar Negoita nu mai prostesti pe nimeni ,atentie ce iti spun acuma ,daca Dinamo nu ia titlul nici la anul va fi "Djihad" atentie ce iti spun taranul dracului de cand ai venit ai venit numai cu demagogie ieftina si cu actiuni de marketing si cu prosteala,un club de fotbal asa cum ii spune numele are ca principal obiect de activitate sa joace fotbal si mai ales fiind un brand ca Dinamo sa ia trofee si sa incante suporterii,asa cum dinamovistii au demonstrat o pasiune imensa pentru club in anii astia mizerabili(8 ani fara titlu, 6 fara podium,de neconceput)asa pot sa dezvolte si o ura binemeritata fata de mizeriile din conducere daca nu terminati cu mascarada asta! Du-te d

just, like!

aldo_m
aldo_m  •  01 Aprilie 2015, 21:34

domnule stoican in primul mandat ai ocupat locul de uefa felicitari dar faptul ca ai vandut meciurile stelutei doi ASTA TE-A CURATAT esti constient de blatul facut ASTA E acum ce e greu sa pui in teren niste prostovani singurii care nu sant prostovani e grigore inchizaatorul si grozav in rest TOTI PAR BATUTI IN CAP NU STIU CE SA FACA CU mingea alexe sare din el barboianu cade la prima atingere lazar nu face faza defensiva NISTE PROSTOVANI

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Aprilie 2015, 21:01
Postat de johnconstantine. pe 01 Aprilie 2015, 18:29

ba dar iesuram si noi din insolventz sau nu ? e ora 18 30 edy baga un articol la plesneala ce o fi acolo ....zi ceva ...

Asa de ...1 Aprilie ???!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează