FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo anunţă noi transferuri: "Mai vin 5-6 jucători" » Ce spune Daniel Stanciu despre aducerea lui Adi Mutu

FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos
FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 12:37

Dinamo a adus trei jucători în această iarnă, iar managerul Daniel Stanciu a anunţat că vor mai veni fotbalişti.

"Am multă treabă la Dinamo. Încercăm să schimbăm lotul şi să aducem forţe proaspete. Au plecat jucători şi mai avem nevoie de cinci sau şase fotbalişti pentru că trebuie să completăm lotul.

Nu s-a pus niciodată problema venirii lui Adi Mutu. Din ce am înţeles, el vrea să se retragă. Gabi Tamaş este o soluţie pentru orice club din România, dar nu am discutat cu el.

Dinamo s-a interesat de Ngadeu, dar cei de la FC Botoşani cer prea mulţi bani şi am renunţat. Ioan Hora nu a fost o ţintă pentru noi, iar pe Henrique îl aşteptăm azi pentru a semna contractul. Eu mai doream jucători de la ASA Tîrgu-Mureş, dar cei de acolo nu cred că vor renunţa la jucători", a spus Daniel Stanciu la televiziunea Sportro.

Daniel Stanciu a vorbit şi despre transferul lui Gicu Grozav.

"Încă nu este jucătorul nostru. Am ajuns la un acord cu el, dar trebuie să vorbim cu avocaţii lui şi cu cei de la Terek să vedem cum poate juca la noi", a mai adăugat managerul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
redbuldog
redbuldog  •  13 Ianuarie 2015, 20:20
Postat de neuer1606 pe 13 Ianuarie 2015, 19:41

Sunt sigur ca se vor aduce si mijlocasi centrali si fundasi...

Dah..importanta e si calitatea,dar calitate fara bani nu prea exista..!Hoistii l-au luat Tamas ultimul mare fundas care a evoluat la Dinamo,era tare bun la noi macar pentru 2 ani,acum omul a judecat cu ,,stomacul''la fel ca si Mutu,dar ma rog duca-se si va zic eu ca cu el adversar avem sanse mai mari sa-i batem pe behaitori dupa atata timp,numai sa nu-i dea jijinho teapa ca lui Cristea..!

neuer1606
neuer1606  •  13 Ianuarie 2015, 19:41
Postat de neuer1606 pe 13 Ianuarie 2015, 19:40

Am inteles , toata lumea crede ca avem nevoie de jucatori acolo unde spuneti dumneavoastra, doar cei din conducere aduc atacanti...

Sunt sigur ca se vor aduce si mijlocasi centrali si fundasi...

neuer1606
neuer1606  •  13 Ianuarie 2015, 19:40
Postat de redbuldog pe 13 Ianuarie 2015, 19:34

Se vede cu ochiul liber,daca te pricepi putin la fenomenul..fotbal!Dinamo are prioritar nevoie de 2 titulari,fotbalisti peste media echipei:1 STOPER(macar de valoarea lui Cordos..)+1 INCHIZATOR (avand ca referinte ori N'2,Kone sau chiar Margaritescu-2006).Degeaba aduc 6 atacanti si 2 pseudofundasi,atata timp cat apararea e rupta'n khoor,dar se pare ca noii manageri duc mai departe traditia paguboasa a ultimilor ani...

Am inteles , toata lumea crede ca avem nevoie de jucatori acolo unde spuneti dumneavoastra, doar cei din conducere aduc atacanti...

Vezi toate comentariile (71)
Comentează