FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ar putea primi o lovitură dură înainte de startul sezonului! Riscă depunctarea din cauza lui Bărboianu » Reacția jucătorului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 20:48

Dinamo riscă depunctarea dacă membrii Comisiei de Disciplină îi dau dreptate lui Ștefan Bărboianu, care a fost dat afară de formația din "Ștefan cel Mare" după ce a fost acuzat de blat cu Steaua de către patronul Ionuț Negoiță. Comisia a rămas în pronunțare, anunță Dolce.

Pedepsele prevăzute de FRF pentru astfel de situații sînt următoarele: suspendarea oficialilor pentru cel mult 12 luni, o amendă de minimum 50.000 de lei pentru club și scăderea a cel puțin 3 puncte.

Bărboianu vrea să i se facă dreptate, chiar dacă Dinamo va fi pedepsită, considerînd că acuzațiile de blat i-au stricat imaginea.

"Ar fi păcat pentru băieți, sincer de ei îmi pare rău. Știu cît de mult muncesc și ei și cît suferă, știu cît de mult vor să facă performanță. Dar ce mi s-a întîmplat mie nu e de iertat. Voi merge pînă la capăt. Aceste lucruri mi-au făcut mult rău".

"Mai bine Bărboianu să-și ceară scuze pentru evoluțiile pe care le-a avut"Dinu Gheorghe la Digi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (141)
mitroi2008
mitroi2008  •  03 Iulie 2015, 11:12

Daca stie cineva ce mai pune Dinu Vama pe la pariuri, sa-mi spuna si mie!

vyyllyy
vyyllyy  •  03 Iulie 2015, 00:48
Postat de hawk pe 02 Iulie 2015, 08:41

Insolventule, daca mai bine taceai ! Sezonul trecut Steaua s-a chinuit rau la Chiajna iar acasa s-a terminat 2-2 ( cand Steaua avea mare nevoie de victorie , a ratat sansa primului loc ), Cu pandurii a mancat bateie in retur 1-3..cu Viitorul a batut cu bulan 1-0 ( viitorul a lovit transversala de 2 ori pe final ). *** !

Invata limba Romana corect dupa sa vii aici sa comentezi pe GSP,Nu stiu ce cauta-ti voi ce-i de la *** aici pe acest forum doar copii de 10/12 ani fac asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

duta_dd
duta_dd  •  02 Iulie 2015, 09:51

daca ne-am uita in gura tuturor prostilor...

Vezi toate comentariile (141)
Comentează