FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, SÂMBĂTĂ, 20:00

Dinamo are emoții înaintea următorului meci: "I-am bătut mereu în Ștefan cel Mare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 18:18

Viitorul lui Gică Hagi se află pe primul loc în Liga 1 și merge sâmbătă, la ora 20:00, în Ștefan cel Mare pentru întâlnirea cu Dinamo.

Romario Benzar, mijlocașul de 24 de ani al Viitorului, consideră că echipa sa poate câștiga o nouă partidă în fața lui Dinamo.

”A fost o perioadă bună de acumulare, ne-am pregătit foarte bine, am avut câteva meciuri amicale foarte bune, în care am reuşit să câştigăm. Sperăm ca în meciul de mâine să ne facem jocul şi să luăm cele trei puncte. I-am bătut cam mereu în Ştefan cel Mare.

Suntem cel mai bun adversar al lor. Noi aşteptăm să iasă la joc, să ne atace. Cine va fi mai pregătit, va câştiga, sperăm să fim noi aceia. Eu am patru meciuri cu ei şi patru victorii, sperăm să o ţinem tot aşa, să respectăm tradiţia şi să câştigăm. Nu ne interesează ce jucători au plecat de la ei, ne interesează doar echipa noastră şi să ne facem jocul", a declarat Benzar.

"Sperăm să fie un meci frumos, pentru că și Dinamo și noi marcăm mult. Așa că eu cred că va fi un meci interesant în care se vor marca multe goluri. Într-adevăr, Dinamo are atuuri importante, meciul va fi greu, dar și noi suntem buni. Și de la noi au plecat jucători, nu doar de la ei, vom vedea ce va fi, e prea devreme să tragem concluzii. Dar să nu uităm că Dinamo a arătat bine în tur, a bătut Steaua"
Gheorghe Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
guyencea
guyencea  •  03 Februarie 2017, 19:47

Speram ca Deaconu sa nu faca praf meciul pentru ca va iesi scandal mare de tot!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează