FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are un nou sponsor tehnic! Anunțul făcut azi de șefii echipei » EXCLUSIV Cum va arăta echipamentul în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 14:50

Dinamo a anunțat pe pagina de facebook că din sezonul viitor sponsorul tehnic al echipei va fi Macron, renunțând la Nike.

Potrivit surselor GSP.RO, Dinamo a ales firma italiană, în detrimentul celor de la Nike, pentru că echipa va primi echipament gratuit și o sumă de bani.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, echipamentul din sezonul viitor va fi ca cel purtat de Athletic Bilbao. Tricoul va fi alb-roșu, în dungi, iar șortul și jambierele vor fi negre. 

athletic bilbao 16 17 kit 8

CUM VA ARĂTA TRICOUL

Cel mai probabil tricoul de joc va fi în stilul celor de la Stoke City, formație care este sponsorizată chiar de Macron. În combinație cu șortul negru echipamentul va fi în stilul celor de la Bilbao, prezentat în imaginea de mai sus. 

58077090

Comunicat Dinamo:

"MACRON şi FC Dinamo Bucureşti au încheiat un parteneriat tehnic valabil pentru următoarele trei sezoane competiționale. Astfel, FC Dinamo București se alătură familiei MACRON, alături de alte mari cluburi de fotbal din Europa, printre care: S.S. Lazio, Bologna FC 1909, Cagliari Calcio (Italia); RC Deportivo de la Coruña, Levante U.D. (Spania); OGC Nice, Gazélec FC Ajaccio (Franța); Crystal Palace FC, Stoke City FC, Bolton Wanderers FC (Anglia); TSV 1860 München, 1.FC Union Berlin (Germania); Sporting Clube de Portugal, Vitoria Guimaraes (Portugalia); Vitesse (Olanda); Hajduk Split (Croația); PFC Ludogorets (Bulgaria); Budapest Honvéd FC (Ungaria); FC PAOK (Grecia); Naționala Albaniei și Miami FC (USA).

Designerii MACRON, în colaborare cu cei ai clubului, lucrează neîncetat pentru a crea noul echipament al echipei FC Dinamo București. Noul design îmbină istoria şi tradiţia clubului cu stilul italian, oferind în acelaşi timp soluţii tehnice de ultimă generaţie.

Pentru MACRON, sportul înseamnă efort, transpiraţie şi voinţă. "Work hard. Play harder" nu este doar sloganul companiei, ci filozofia pe care o aplică în relaţia cu echipele şi sportivii parteneri, pentru care creează echipamente tehnice de cea mai înaltă calitate.

MACRON este o companie italiană cu sediul la Bologna, unul dintre liderii în materie de echipamente sportive pe piaţa europeană. MACRON îşi desfăşoară activitatea în trei domenii:

"Echipamente tehnice" – articole vestimentare şi accesorii pentru echipe profesioniste şi de amatori din fotbal, rugby, baschet, volei, baseball, handbal, futsal şi atletism; "Merchandising" – echipamente oficiale, articole vestimentare şi accesorii pentru fanii cluburilor sponsorizate de MACRON; "Athleisure” – articole vestimentare pentru activitatea de zi cu zi, inspirate din echipamentele tehnice, pentru cei care vor să se îmbrace în produse MACRON şi în afara terenului.

MACRON este una dintre companiile de top din Europa, apreciată pentru calitatea produselor şi a serviciilor, dar şi pentru abilitatea de a răspunde tuturor cerinţelor sportivilor.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (34)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Mai 2017, 19:23

HAHA,CICA ECHIPE MARI,CARE ??POATE DOAR LAZIO,NICI AIA CU PERFORMANTE NOTABILE IN ULTIMII 15 ANI !

352061698522614
Mihai Tudose  •  23 Mai 2017, 17:53

Saracie lucie,ca la nationala, au trecut de la MERCEDES la LOGAN.Dar fudulia e mare,cica au galerie!

redbuldog
redbuldog  •  23 Mai 2017, 17:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close