FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-2

DINAMO - CS U CRAIOVA / Avertisment al lui Vasile Miriuță, după prestația lui Hanca: "Torje nu a venit să stea pe bancă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 22:24

Vasile Miriuță e optimist după egalul cu CS U Craiova, scor 2-2. 

...despre jocul de azi:"E un rezultat bun. Am jucat contra unei echipe foarte bune. Un joc foarte bun, plăcut pentru suporteri. Puteam să și pierdem acest joc, să și câștigăm. Nu e ușor să revii de două ori. Au avut și ei șansa să închidă jocul, am avut și noi prin Nistor".

...despre play-off: "Mai sunt 3 jocuri, avem șanse. Trebuie să câștigăm la Chiajna. E un meci vital. Suntem pregătiți să câștigăm. Se va juca totul până la final. Toată lumea a muncit astăzi. La primul gol al lor, nu știu dacă a fost penalty. Am greșit inexplicabil în jumătatea adversă. Nu am ce să-o reproșez domnului Hațegan. Monroy a jucat bine. L-am schimbat pentru că avea galben. Cei care au intrat au jucat excelent. Au intrat foarte bine și e doar meritul lor".

...despre prestația lui Hanca: "E un jucător de bază. Nu cred că e presiune pe el. A prins o zi mai slabă. Lăsați-mă să dorm în seara asta și văd eu. Gabi Torje nu a venit să stea pe bancă" , a declarat Miriuță la TV Telekom Sport.

Citește și: VIDEO + FOTO Dinamo, pas greșit în lupta pentru play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
magic4ever
magic4ever  •  05 Februarie 2018, 10:49

Miriuta esti un antrenor foarte slab...Dinamo a jucat slab aseara si jucatori adusi de tine nu au jucat nimic...Monroy si Popescu...Penedo trebuie sa fie titular, Branescu a primit foarte usor golul 2 si Hanca trebuie sa lustruiasca banca de rezerve la cum joaca !

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Februarie 2018, 09:53

Pesici ar trebui bagat fundas stanga-a mai jucat la Haiduc Split-iar Hanca ar trebui mutat mai in fata!Penedo ar trebui sa isi reia locul in poarta!

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Februarie 2018, 09:46

Loczy bacs!Norocul tau-si ghinionul lui Dinamo-ca regulamentul nu permite ca o echipa sa aiba si antrenori de rezerva!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează