FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-2

DINAMO - CS U CRAIOVA / Mangia reclamă un incident din debutul partidei: "Chiar mi-a fost frică la un moment dat. Era și un copil care începuse să plângă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 februarie 2018 23:08

Devis Mangia, antrenorul celor de la CS U Craiova, e mulțumit de prestația jucătorilor săi din egalul, 2-2, contra lui Dinamo și acuză fanii care au aruncat petarde în teren. 

...despre jocul de astăzi: "Am făcut un meci foarte bun. Au fost una, două greșeli. Nu am închis jocul când am avut ocazia. Am riscat să pierdem la un moment dat. Nu a fost ușor să jucăm în fața suporterilor lui Dinamo. Trebuie să jucăm la fel în continuare. Asta e filosofia noastră. A fost primul meci ca titular pentru Bărbuț. Avea și un galben. Nu voiam să risc să fie eliminat"

...despre lot: "Asta este situația acum. Ăsta ne este lotul. Voi continua să lucrez cu această echipă. Nu vreau să vorbesc despre perioada de transferuri. Nu am cerut alți jucători. Suntem o echipă. Câștigăm sau pierdem împreună".

...despre un incident din debutul partidei: "Pentru mine nu e normal să arunci cu petarde lângă un jucător. Chiar mi-a fost frică la un moment dat. Era și un copil care începuse să plângă. M-am speriat", a declarat Mangia la TV Telekom Sport.

 Vezi și: VIDEO + FOTO Egalul nimănui » Dinamo rămâne în afara play-off-ului, iar Craiova pierde contactul cu FCSB

clasament

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
tandd
tandd  •  05 Februarie 2018, 13:33
Postat de Stancioiu Liviu Hariton pe 05 Februarie 2018, 12:14

Domnule Mangia mergi inainte, Oltenia te apreciaza si te iubeste nu baga in seama comentarii rautacioase lasa oamenii sa vorbesca,noi ne vedem de drumul nostru, Hai Craiova!

nu te supara dar stilul de joc al craiovei e urat tare,poate intr-un fotbal ca a lnostru conteaza doar rezultatul,dar prefer mai degraba jocul stelei sau al timisoarei mai mipiedicat dar mai deschis decat un joc urat si inchis ca al craiovei sau cfr-ului

tandd
tandd  •  05 Februarie 2018, 13:31
Postat de cobra_z pe 05 Februarie 2018, 08:49

copilul asta o sa te faca sa plangi peste cateva zile...

si care-i noutate?ei au incepul sa lacrimeze de-acum))))

1310881008966776
Stancioiu Liviu Hariton  •  05 Februarie 2018, 12:14

Domnule Mangia mergi inainte, Oltenia te apreciaza si te iubeste nu baga in seama comentarii rautacioase lasa oamenii sa vorbesca,noi ne vedem de drumul nostru, Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează