FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

Decimați! Ce improvizații va folosi Rednic la meciul cu Farul + de ce tremură „câinii” în fața lui Hagi

Cu o echipă întreagă pe lista absenților, Mircea Rednic a recunoscut că ar fi bun un punct diseară contra lui Gheorghe Hagi
Cu o echipă întreagă pe lista absenților, Mircea Rednic a recunoscut că ar fi bun un punct diseară contra lui Gheorghe Hagi

Articol de , - Publicat luni, 20 decembrie 2021 14:44 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 15:07

Cu o echipă încropită, Mircea Rednic face apel la orgoliul jucătorilor, sperând ca Dinamo să obțină măcar un punct în fața Farului, o echipă ce-a dat de pământ cu roș-albii în ultimul joc direct.

  • Dinamo - Farul  se joacă azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+

Cu o echipă întreagă pe lista absenților, Mircea Rednic a recunoscut că ar fi bun un punct diseară contra lui Gheorghe Hagi. Mai ales că „haita” a intrat iar în vrie, după eșecul de la Mioveni, iar Farul trage speranțe la play-off. Dar și pentru că Dinamo are un palmares înfiorător acasă cu formația „Regelui”: 12 meciuri, 3 victorii „câinii", două remize, 7 succese Hagi! 

Iar în unele dueluri, „Regele” și elevii lui le-au dat cu terenul în cap roș-albilor: 3-0 în tur, 5-0 în Ștefan cel Mare la începutul lui 2021, plus alte eșecuri crunte pentru Dinamo.

Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva?”
DINAMO
Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva?”

Dinamo e decimată!

Înaintea ultimului meci din 2021, Rednic s-a chinuit serios pentru a alcătui un lot competitiv. Roș-albii sunt loviți din toate părțile: Sorescu, Răuță și Andrei Radu, trei dintre titularii obișnuiți, sunt suspendați. Ricardo Grigore e răcit și n-a fost păstrat în lot, în timp ce lui Iliev, Gluhakovic sau Vestenicky nu mai fac parte din lotul echipei

Lor li se alături și ceilalți „exilați”, cum ar fi Matei, Filip, Moldoveanu, Mihaiu sau Neicuțescu. 

În locul lui Sorescu, în flancul drept al apărării va evolua Ehmann, fotbalist care a fost utilizat puțin spre deloc în acest sezon. Espinosa revine în echipa lui Dinamo și îi ia loc lui Răuță la jumătatea terenului, în timp ce Ricardo Grigore va fi înlocuit în centrul apărării de Răzvan Popa.

Gică Popescu: „Să jucăm foarte prost și să câștigăm” 

„Trebuie să faci un meci bun ca să iei măcar un punct. Am pierdut din cauza noastră la Mioveni. Acum nu joc eu cu Gică Hagi, că nu știu dacă aveam șanse așa mari. Nu este un meci special pentru mine, este unul important pentru echipa mea”, a reacționat antrenorul din Ștefan cel Mare. 

„În meciul cu Dinamo am putea să jucăm prost sau foarte prost și să câștigăm, pentru că în ultimele două meciuri am jucat foarte bine, am dominat, nu am fost inspirați și am pierdut. În fotbal de cele mai multe ori este bine să fii pragmatic”, a comentat Gică Popescu, președintele Farului.

46 la sutăeste procentajul victoriilor echipei lui Hagi în duelurile directe cu Dinamo: 12 succese "marinarii", 7 remize și doar 7 victorii roș-albii

Dinamo - Farul, echipe probabile

DINAMO: 12. Eșanu l 6. Ehmann, 4. Pinto, 35. R. Popa, 16. Kainourgios l 8. Itu, 30. Espinosa, 71. Carp l 9. Torje,  44. Ivanovski, 20. Bordușanu,
REZERVE: 1. Fara, 15. Cl. Stan, 18. Țâră, 24. Giafer, 29. Măgureanu, 32. G. Crețu, 38. Bani, 75. Amzar, 93. Nunic
ABSENȚI: A. Radu, Sorescu, Răuță (suspendați), R. Grigore (răcit), Gluhakovici, Iliev, Vestenicky (contracte reziliate), Filip, Matei, Moldoveanu, Neicuțescu, Mihaiu, Nica, Dudea (nu sunt opriți în lot) 
ANTRENOR: Mircea Rednic

FARUL:12. Aioani l 2. Boboc, 17. Larie, 23. Ghiță, 6. De Nooijer l 18. Artean, 11. Ciobanu, 52. R. Pires l 27. Ely, 10. Betancor, 80. Pitu 
REZERVE: 94. Brănescu, 4. Dussaut, 5. Mladen, 7. Ganea, 9. Petre, 24. Grameni, 25. Chițu, 28. Sali, 30. F. Purece ABSENȚI: -
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Farul nu are niciun titlu până acum, așa că un titlu ar fi un lucru extraordinar, dar trebuie să ținem cont că, pentru a face performanță, este nevoie și de bani. Din păcate, noi an de an a trebuit să ne despărțim de cei mai buni jucători, pentru a putea să acoperim deficitul bugetar pe care îl avem.

- Gică Popescu, președinte Farul

VIDEO Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva? I-aș suspenda 5 etape!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva?”

Cristi Borcea îi face praf pe dinamoviști: „Doar nu îi numiți fotbaliști pe ăștia de acum? Rednic are un singur jucător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Decembrie 2021, 20:59
Postat de claudesam pe 20 Decembrie 2021, 16:09

va descurcati? cum? ca primele 5 etape ale retrurului ati jucat doar cu echipele slabe. abia de acum urmeaza meciurile grele cu echipele din top 10. gaz metan fiind singura care nu-i in top 10,dar aia pot scoate cel putin un egal cu voi si pana la meciul direct o sa aiba cel putin 12 puncte avans peste voi. cu boneti macar ati scos 6 puncte in 3 etape. cu redmic ati scos 6 puncte in 15 etape. si intr-un mod dubios si nemritat ati luat 3 puncte cu chindia. daca nu era porcul de popa si nu rata inuman de 2 ori,acum erati sb clinceni. dar nu-i tarziu nici de etapa viitoare sa picati pe ultimul loc

Dupa cum ti-am zis....nu avea tu grija noastra. Totusi ca sa-ti raspund la ineptiile scrise, sa rectificam urmatoarele: Cu Bonetti am luat 6 puncte in primele 3 etape, cu ceva noroc. Jocul nu a fost de 6 puncte. Nici nu avea cum cu jucatorii acestia. Ia fi pe faza si numara cate puncte am facut cu Bonetti in acest tur de campionat?!? Apoi sa aberezi ca nu meritam cele 3 puncte cu Chindia....pai atunci daca o luam pe merit....nu meritam sa pierdem 2 puncte cu UTA, 2 cu Rapid, 2 cu FCU....si nici 3 cu Mioveni!!!!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Decembrie 2021, 19:58
Postat de calinescu_ pe 20 Decembrie 2021, 16:50

REDNIC - IMPRESARUL RATAT ...!!! VA JUCA CU ESPINOSA SI KAINIURGIOS ....!!! DE LA 5-0 IN SUS LUAM....!!!! Cum arata Dinamo daca Rednic era antrenor : Iliev --Nica , Echman, Pinto , Amzar -- Stelu Filip ,Dudea -- Mihaiu ,Matei ,Moldoveanu --- Neicutescu ......!!!! Astia ii bateau pe a lui Hagi ...!!!!

ai sa-i bati tu la *** pe astia ai lui Hagi cu Neicutescu si Moldoveanu! poate daca joaca hagi si cu popescu! si nici atunci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

claudesam
claudesam  •  20 Decembrie 2021, 16:58
Postat de calinescu_ pe 20 Decembrie 2021, 16:50

REDNIC - IMPRESARUL RATAT ...!!! VA JUCA CU ESPINOSA SI KAINIURGIOS ....!!! DE LA 5-0 IN SUS LUAM....!!!! Cum arata Dinamo daca Rednic era antrenor : Iliev --Nica , Echman, Pinto , Amzar -- Stelu Filip ,Dudea -- Mihaiu ,Matei ,Moldoveanu --- Neicutescu ......!!!! Astia ii bateau pe a lui Hagi ...!!!!

nu trebuie sa luati de la 5 in sus,este suficient daca pierdeti la limita. ca doar asta vreti. nu va convine cand bateti la limita si pierdeti la scor. asa ca pierdeti toate meciurile la limite sa fie bine. ca asta spun fraierii de la vitan barzesti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează