FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, desființată de un fost jucător: "Nu e normal ce s-a întâmplat. Sigur ratează play-off-ul"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 18:36

Fost jucător în "Ștefan cel Mare", Ianis Zicu (33 ani) a criticat dur politica de la Dinamo, nefiind de acord cu destituirea lui Andone din funcția de antrenor al echipei. 

"Din punctul meu de vedere, nu e normal ce s-a întâmplat la Dinamo. Dacă ești un club mare, așa cum declară ei, trebuie să iei niște decizii în iarnă.

Dacă voiai să te desparți de domnul Andone, puteai să faci asta în iarnă, nu să-l ții în presiune două etape și apoi să-l îndepărtezi, după ce ai văzut că n-a avut rezultatele pe care le așteptai.

Acum e destul de târziu. Eu cred că Dinamo va rata play-off-ul. Dacă Astra nu va pierde la Iași, cu siguranță Dinamo va fi în afara play-off-ului", a spus Ianis Zicu, la TV Dolce Sport.

5 trofee
a câștigat Ianis Zicu alături de Dinamo (două titluri, două Cupe și o Supercupă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  23 Februarie 2017, 13:40

Ce a facut acest jucator de fotbal (pt ca nu e fotbalist) care sa nascut talent si se va retrage speranta pt Dinamo ? A mincat o gramada de bani degeaba de la club cind a fost accidentat si de cite ori a avut ocazia a lovit in club .

116318208879996
Costica Costica  •  23 Februarie 2017, 10:28

papagalu fost dinamo ramas afara normal ca doreste raul clubului nu merita comentat ce gazu cfr nu poate sa o fure numa dinamo ba papagalule hu

samertx
samertx  •  23 Februarie 2017, 00:52
Postat de bakunin pe 23 Februarie 2017, 00:45

Cu trend de burlesc firesc, nu livresc, in *** *** :)))))))))

Cu al tău trend de *** pierdu Gigică totul, Acum , că dădurăți chix cu toții, vă arde Petrică, măturându-vă unul câte unul. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează