FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI LA DINAMO

Dinamo, din ce în ce mai aproape de un nou conducător: "Ne-am certat ca doi cocoşi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 18:56

Gazeta a anunţat în ziarul de joi că Daniel Stanciu poate veni ca şef al executivului dinamovist, în locul lui Constantin Anghelache, sau chiar colaborator cu acesta la transferuri, dintr-o poziţie oficială. 

Surse autorizate dau ca sigur “transferul” la finele lunii. Între timp, Stanciu a intrat în conflict cu cei de la ASA după eliminarea din sferturile Cupei României, 0-1 cu Petrolul. Director general al clubului mureşean, acesta l-a dat afară pe adjunctul Iosif Biro, după ce s-a certat la cuţite cu fostul arbitru.

”Ne-am certat ca doi cocoşi.  Am crezut că putem lucra împreună, dar avem opinii diferite despre fotbal. Nu-i port ranchiună lui Daniel, dacă mă salută îi întind mâna. Am plecat de la echipă ca să nu mai existe probleme. El a construit echipa”, a declarat Biro pentru sportnews.ro.

Şi Stanciu a comentat, nervos, pentru aceeaşi sursă: ”M-am săturat de bîrfele din fotbalul românesc. Am încetat colaborarea cu Biro pentru că nu era pe aceeaşi lungime de undă. Îmi pare rău de el, dar vreau mai mult de la oamenii cu care lucrez. Ne-am certat, dar nu ne-am bătut. Nici măcar nu l-am înjurat. Voi avea miercuri o discuţie cu responsabilii de la ASA, să văd ce intenţii sînt”.

Dacă mutarea sa la Dinamo se va realiza, Stanciu ar putea veni în Ştefan cel Mare cu un antrenor nou, fostul "cîine" Dan Alexa, acum la ACS Poli Timişoara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 19:44
Postat de conasu_boeru pe 06 Decembrie 2014, 17:47

Eu nu stiu de unde pana unde a ajuns Stanciu mare manager , iar faptul ca a adus jucatori pe unde a fost se datoreaza patronului sau celor care detin echipa nu lui, el a avut doar conexiunile ! El este un fost ziarist de doi lei , un fost colaborator al fratilor Becali pe estul Europei si unul caruia ii curgea mucii pe la Dinamo acum vreo 10 ani sa il ia cu ei in cantonamente si in deplasari din strainatate , fiind mereu mai mult beat decat treaz ! Când i-a rupt mufa si mana Marius Niculaie si l-a aruncat de un pod, astea i-a reprosat trepadusului !

uite asa ajung unii VIP peste noapte.. stai sa vezi de acum incolo, ca tot a venit la un club adevarat, pe masura capacitatilor lui manageriale..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 19:43
Postat de zecs93 pe 06 Decembrie 2014, 15:19

Vrem ca Dinamo sa redevina accel club Nr 1 din Romania, sa nu-i stea nimeni in cale, ne-am saturat dupa atatia ani de mediocritate, vrem ca Dinamo sa redevina accea stea stralucitoare, voi daca il iubiti pe nea anghelache sa va duceti cu el la partid si sa va puna sa aplaudati la comanda, M0000ie Anghelache, M0000ie Negoita, FORZZA DINAMOOO ALEEE !!!

bine, mofleo, plimba ursul ca asta stii sa faci cel mai bine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 19:42
Postat de titiduru22 pe 06 Decembrie 2014, 18:19

Cine-l aduce pe uratul asta care injura Dinamo peste tot cu orice ocazie ??? Doamne fereste !!!

uite ca a venit, aproape..)) o sa faca treaba buna cu teja, mai titi.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează