FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-2

Dinamo e în play-off » Steliano Filip, după calificare, despre Andone și Contra: "Aici e diferența"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 22:35

Dinamo a câștigat în ultima etapă din sezonul regulat în fața Pandurilor, scor 2-0, și s-a calificat în play-off-ul Ligii 1. 

Cosmin Contra are numai victorii pe linie, iar Steliano Filip spune că diferența între actualul antrenor și fostul tehnician Ioan Andone o reprezintă mentalitatea.

"Sunt foarte fericit că ne-am atins în această săptămână mai multe obiective. Jucăm finala Cupei Ligii, jucăm și în play-off. Noi am venit aici să atacăm, pentru că știam că ei vor face totul să ne încurce.

Mister a venit cu o altă mentalitate. De când a venit dânsul adunăm victorii, suntem foarte fericiți. Sper să facem o figură frumoasă în play-off", a declarat Steliano Filip la TV Digi Sport.

Cosmin Contra a explicat ce a adus nou la Dinamo: "Eu le-am adus încredere băieților și le-am spus să joace cu mai mult tupeu".

"Suntem foarte fericiți! Eu trebuie să-mi fac treaba la Dinamo chiar dacă am fost la Pandurii. Îmi pare rău de situația în care se află Pandurii, dar sper ca domnul Condescu să o ajute. Mi-a fost frică de acest meci pentru că ei nu mai aveau ce să piardă. Cred că au făcut un meci foarte bun, dar noi am demonstrat că suntem Dinamo și merităm să fim sus" Dan Nistor, marcatorul unui gol în această seară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cainelup
cainelup  •  06 Martie 2017, 16:33

Nu stiu ce le spune Contra, dar e clar ca s-au schimbat in bine. La fel de clar e si ca nu mai avea rost o noua incercare cu Andone, dupa ce l-ai dat afara, cu cativa ani inainte, exact pentru aceleasi contraperformante, iar experienta ii foloseste exact cat le-a folosit si lui Hizo, Sapaliga, Flocea si altii de acelasi calibru.

116318208879996
Costica Costica  •  06 Martie 2017, 10:11

alegerea falcosului a fost buna eu cred ca negoila nu a dat cu bani cred nu ca acum ii rupe cu bani pe contra si jucatorii hu

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Martie 2017, 07:32

Steliano si mentalitatea, baba si mitraliera...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează