FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo e interesată de un jucător din Liga 1, dar a primit deja o reacție ironică: "Credeți că are Negoiță banii ăștia? Au trecut vremurile alea"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 18:24

Ioan Andone a făcut cunoscut faptul că își dorește să transfere un fundaș central și se pare că oficialii lui Dinamo s-au orientat către jucătorul lui CS U Craiova, Stephane Acka (26 de ani).

Contractului fotbalistului cu CS U expiră la finalul acestui sezon, dar conducerea oltenilor nu-și face probleme că l-ar putea pierde pe Acka. Silvian Cristescu, team-managerul Craiovei, este de părere că Dinamo nu are resursele financiare pentru a-l transfera pe Acka.

"Suntem încă în discuţii cu Acka pentru prelungirea contractului, iar eu vă asigur că el nu are cum să ajungă la Dinamo. Voi credeţi că Negoiţă are banii lui Rotaru? Hai să fim serioşi! S-au dus vremurile în care Dinamo transfera jucători de la Craiova.

Vreau să vă spun că noi i l-am mai suflat o dată pe Acka lui Dinamo. În urmă cu doi ani şi jumătate Acka era la un pas să semneze cu Dinamo, dar am intrat noi pe fir şi l-am adus la Craiova. Când a văzut oferta noastră a semnat fără să se gîndească de două ori, iar acum patronul nostru i-a făcut o ofertă de salriu pentru top cinci în România", a spus Cristescu, citat de Fanatik.

"Acka se simte bine la Craiova. A primit o ofertă bună pentru prelungirea contractului. Eu unul personal nu ştiu de nici o ofertă de la Dinamo. Nu am purtat cu cineva de la Dinamo vreo discuţie despre jucătorul meu" Alessandro Pezzoli, impresarul lui Acka

În acest sezon de Liga 1, Acka a disputat 20 de meciuri în tricoul Craiovei. Fotbalistul a venit liber de contract la CS U, în vara lui 2014, după ce a mai evoluat în Italia, la Legnago și Belluno.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
geo.b.
geo.b.  •  16 Ianuarie 2017, 21:44

"Voi credeţi că Negoiţă are banii lui Rotaru? " Asa o mai cheama pe Olguta,Rotaru ? Asa este,Negoita nu are cum sa se puna cu CS U Craiova,el nu are "resurse financiare" alocate de la buget.

brancusi
brancusi  •  16 Ianuarie 2017, 19:22

Bine,in gura lui Cristescu nu se uita nimeni,singura diferenta intre el si Judy,Chewbacca,etc,fiind doar ca are dotarea limbajului articulat,dar daca acest Acka ar fi ajuns prilej de licitatie intre echipe cu pretentii in liga noastra,aceasta ar trebui desfiintata!

sadiku
sadiku  •  16 Ianuarie 2017, 19:03

Uitati-va pe digi la ilie dumitrescu ....ce om josnic ....ce sląv ...om fara coloana vertebrala ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează