FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e pe cale să-și piardă cel mai în formă jucător + Ce se întâmplă cu transferul lui Gabi Torje: "El vrea să vină"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 19:02

Vali Lazăr (27 de ani) a marcat 7 goluri în 19 meciuri în Liga 1 în acest sezon pentru Dinamo și e unul dintre cei mai în formă jucători ai "câinilor".

Evoluțiile sale foarte bune din acest sezon l-au propulsat în atenția echipelor din Qatar, iar Ionel Dănciulescu, directorul general al alb-roșiilor, a explicat în ce stadiu e transferul jucătorului.

"Există interes pentru Vali Lazăr din Qatar. E o ofertă concretă. Cei de acolo îl doresc împrumut, apoi transfer definitiv. Nu știu dacă va pleca. Rămâne de văzut. Mâine voi sta de vorbă cu el. Dacă e o ofertă bună pentru club și pentru jucător, atunci probabil va pleca. E puțin dacă vor să dea 300.000 de euro pe el. Dar, dacă va pleca, trebuie să găsim o altă soluție", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Dănciulescu a comentat și eventualul transfer al lui Gabi Torje de la Terek Grozny: "E complicat să-l luăm pe Gabi Torje. El vrea să vină, noi îl dorim, dar e problema salariului. El are un salariu de un milion și ceva de euro pe an. E complicat să-l aduci în situația asta. Cei de la Terek nu vor să-i plătească salariul, iar el nu poate renunța la atâția bani".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
valyomanyd
valyomanyd  •  13 Ianuarie 2017, 23:42
Postat de tzusti_reloaded pe 13 Ianuarie 2017, 22:16

:))))) DACA ZICI CA AI RELATII DE *** NU DAI SI TU CEVA INFORMATII?..SI N AM ZIS NICIODATA CA AS DORI SA IAU EU CLUBUL..DOAR CA VREAU SOCIOS.. INDIFERENT DE PATRON.. ENTIENDES?

Din fotoliu toti suntem mari patroni, mari antrenori si campioni mondiali la dat sfaturi pe banii altora :)))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 Ianuarie 2017, 22:16
Postat de valyomanyd pe 13 Ianuarie 2017, 21:04

Contzarane, am relatii la club :))) iti pun o vorba buna sa poti prelua Dinamo cu bani mai putini, poti sa faci si munca de antrenor :))))) Sa auzim de bine ! :))) In ceea ce priveste articolul, asta ca sa nu fiu offtopic, Lazar pleaca in Qatar cand o semna Sanmartean cu Dinamo! :)))

:))))) DACA ZICI CA AI RELATII DE *** NU DAI SI TU CEVA INFORMATII?..SI N AM ZIS NICIODATA CA AS DORI SA IAU EU CLUBUL..DOAR CA VREAU SOCIOS.. INDIFERENT DE PATRON.. ENTIENDES?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Ianuarie 2017, 21:43
Postat de valyomanyd pe 13 Ianuarie 2017, 21:08

Barbut a semnat cu Dinamo ? Pfff, sunt in urma cu stirile :))) Petre ? :)))))

Pai daca il da pe banii aia or fi bani si de Barbut. Cat despre Petre, eu zic ca este foarte talentat, doar ca nu i s-a dat sansa sa joace. In loc sa aducem fosile din alea de 30+ de ani mai bine investim in Petre si Tarcoveanu pt linia de mijloc. Campionatul nu il luam pentru ca nu se baga bani pentru asa ceva. Atunci macar sa pregatim sezoanele care urmeaza dand experienta acestori tineri.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează