FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e pe val, dar un jucător se gândește la plecare: "Într-adevăr, îmi doresc asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 23:34

Steliano Filip (22 ani) ia în calcul o eventuală plecare de la Dinamo în vara acestui an, dar speră să-și treacă în palmares măcar un trofeu alături de "câini" până să părăsească formația alb-roșie. 

"Eu mai am contract cu Dinamo doi ani din vară încolo. Interes știu că a fost, dar nu știu mai mult. Nu știu dacă a fost ceva concret.

Eu am spus că vreau să plec de la Dinamo având cel puțin un trofeu. Să pot să zic și eu că am lăsat ceva în urmă. Mai am multe meciuri de jucat până la final. Sper să continui pe această linie, Dinamo să fie sus și la vară vom vedea.

Îmi și doresc într-adevăr un transfer afară. Îmi doresc să ajung într-un campionat puternic", a spus Steliano Filip, la TV Digi Sport.

  • Filip evoluează pentru Dinamo din 2011, alături de care nu a câștigat niciun trofeu și nu a bifat nicio prezență în grupele unei competiții europene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
aldo_m
aldo_m  •  09 Martie 2017, 13:15

mai felipe tu cand ajungi la nationala te lovesti brusc si nimeni nu se poate baza pe tine nu ma deranjeaza ca joci la pacanele dar fa si tu o incalzire ,munceste mai mult ca esti mereu lovit si sa vezi ca afara daca esti lovit faci tusaaaaa mult si bine

1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Martie 2017, 08:27

Pe ce "val"? Pe unul de tip Tzunami, care o va matura chiar de la primul meci? La Ovidiu, Contra va plinge, realmente, pentru prima oara, pentru ca echipa lui Hagi il va aduce cu picioarele pe pamint. Cu o aparare svaitzet, preum cea a lui Dinamo, copiii din Pontus Euxinus vor defila.

bogdared9
bogdared9  •  09 Martie 2017, 08:25

Te vrem plecat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează