FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e tot mai aproape de a aduce doi superjucători » Detalii despre negocieri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 08:54

Paul Anton, împrumutat la Getafe, și Vali Lazăr, împrumutat la Al Sailiya, pot reveni la Dinamo în această vară.

Clubul alb-roșu, prin managerul sportiv Ionel Dănciulescu, a anunțat că negociază cu Al Sailiya pentru mijlocașul lateral, dar cei din Qatar oferă bani mai puțini.

În plus, Getafe nu a făcut până acum vreo ofertă pentru mijlocașul central, iar acesta este dorit înapoi în "Ștefan cel Mare".

"Situația lui Lazăr nu este decisă încă. Suntem în negocieri cu cei de acolo. Ei vor să dea o sumă, dar noi dorim altă sumă pentru un transfer definitiv. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Sunt discuții legate de modalitatea de plată.

În contract, suma era 500.000 de euro. Eu, unul, m-aș mulțumi cu Lazăr în forma lui cea bună. Cea pe care a avut-o înainte să plece.

Pentru Anton, cei de la Getafe nu au plătit suma de bani pe care trebuiau să o dea. Sunt șanse mari ca acesta să revină la noi. Din punctul meu de vedere, ar fi o lovitură bună să revină Paul. Din ce știu eu, și Contra mai are de luat bani de acolo", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

  • Anton, 26 de ani, a jucat 29 de meciuri în Liga a 2-a din Spania și este cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.de.
  • Lazăr, 27 de ani, este un mijlocaș lateral cotat la 1 milion de euro, iar în acest sezon a jucat 22 de meciuri pentru Dinamo și 8 pentru Al Sailiya.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
1779502482283942
Emil Nae  •  25 Mai 2017, 09:03

care sint cei doi superjucatori? doi ratati/ Bai fratilor nu sint capabili sa faca fata in liga a doua spania sau la arabi si voi ii faceti mari jucatori nu fotbalisti.Ce dracului ati pierdut scara valorilor ***. Nu-i mai umflati ca sint doi ratati nimic altceva.Eu de eram factor de decizie la dinamo nu ii mai primeam deloc.Sa se duca unde a intarcat mutu iapa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  24 Mai 2017, 18:26

Cei doi sunt departe de a fi superjucatori si sunt deja ai lui Dinamo, doar ca imprumutati! Ma speriasem ca-i aduc pe St. Radu sau Mevlija...

fangigi
fangigi  •  24 Mai 2017, 18:21
Postat de Dragan Andrei pe 24 Mai 2017, 14:38

Vrei sa spui "nivelul tau intelectual si maturitatea in gandire o dovedeste clar" - o dovedesc presupun. Nu de alta dar E mai multe si la plural se foloseste alta forma

Lasa-l ca ala e sarac cu duhul, nu te mai obosi sa-i explici si cum e cu gramatica!;)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează