FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo este criticată de un fost antrenor: "Jocul din apărare este dezastruos"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 10:59

Dinamo a suferit mai multe schimbări în această iarnă, la nivelul lotului şi al conducerii, dar Ioan Andone, campion în 2004 cu echipa "cîinilor", critică situaţia de la club.

"Faptul că au pierdut cu 7-1 îţi dă de gîndit, mai ales că au păţit aşa şi în campionat, cu Astra. Echipa are probleme mari în defensivă. Şi cu Flavius Stoican au fost cîteva probleme şi cu Dănciulescu pe bancă a venit dezastrul cu Astra. De la mijloc în sus, echipa arată bine, dar jocul din apărare este dezastruos", a spus Andone la DigiSport.

Antrenorul celor de la Apollon Limassol a vorbit despre transferurile făcute de Dinamo.

" Nicolae Grigore e un jucător foarte bun, dar la mine a avut ghinion. Cînd am venit eu nu mai jucase de două luni şi după ce l-am băgat s-a accidentat iar. O va ajuta mult pe Dinamo.

Andrei Marc e un tînăr bun, un fundaş de perspectivă. Dar Dinamo nu poate aduce jucători de la echipe de retogradare. Nu aşa poţi trage la cupele europene", a mai adăugat "Fălcosul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:13

este notoriu, multumim oricum.)

caminero
caminero  •  28 Ianuarie 2015, 13:52
Postat de mariuss72 pe 28 Ianuarie 2015, 11:13

Ati mai scris rahatul asta si ieri, eu zic sa-l mai sunati pe lupu, va mai furnizeaza el ceva pentru o sticla de whisky.

Cu varianta de rezervă Balaci, fireşte.

maruska82
maruska82  •  28 Ianuarie 2015, 13:10
Postat de 4patraulea pe 28 Ianuarie 2015, 12:46

titlu total aiurea, andone n-a criticat nimic, si-a spus pur si simplu parerea la ce a fost intrebat, dar gazetarii trebuie sa ia sugus, le place

pai cand zice ca apararea e dezastru tu intelegi ca-i lauda sau ce? mie mi se pare ca-i critica dar tu intelegi cum poti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează