FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo face totul pentru a fi în play-off » Mișcarea pregătită de Miriuță

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 17:05

La fel ca în sezonul trecut, Dinamo întâmpină mari probleme în a prinde play-off-ul. Cu patru etape înainte de final, roș-albii sunt pe locul 7, cu 34 de puncte și vor avea o misiune extrem de dificilă în 2018.

"Câinii" mai au de disputat patru meciuri complicate: meciuri pe teren propriu cu CS U Craiova și FCSB și două deplasări grele, la Chiajna și la Giurgiu. 

Miriuță încearcă să-i înduplece pe șefi să accepte disputarea celor două meciuri de acasă, cu Craiova și FCSB, pe Arena Națională în detrimentul învechitului stadion din "Ștefan cel Mare".

Astfel, tehnicianul vrea să creeze o emulație asemănătoare celei existente la venirea lui Cosmin Contra, când dinamoviștii au disputat marea majoritate a partidelor pe Arena Națională, unde nu au pierdut nici măcar o dată când au jucat în calitate de gazde. 

5 luni și o ziau trecut de la ultimul meci disputat de Dinamo pe teren propriu în campionat pe Arena Națională: 0-1 cu FC Botoșani, pe 23 iulie 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
nomadu71
nomadu71  •  25 Decembrie 2017, 23:41

...ce să caute Florescu la Dinamo?!? Dacă retrograda în liga lV și atunci ,, GeoFlores" era a treia rezervă...ăla a păcălit fotbalul ca Radu Niculescu, Florescu e tare'n păr și atât...

calinescu_
calinescu_  •  25 Decembrie 2017, 11:01
Postat de blocatu pe 25 Decembrie 2017, 05:57

parerea mea e ca in locul lui Goga de la Cluj, ca solutie de avarie il puteti lua pe Octavian Goga! in locul lui Florescu, lua-ti-l pe Bendeac, are el un clip unde il imita pe Florescu si ii iese! cat despre portar, Calin Albus de ou ,e de departe, o solutie! ***!

APRECIEZ SPIRITUL TAU LUDIC ......!!!! DAR PENTRU MINE OCTAVIAN GOGA ESTE UN SFANT , CARE NU POATE FI AMESTECAT INN MOCIRLA CIOBANEASCA A LIGII I ....!!!

spinoza
spinoza  •  25 Decembrie 2017, 09:10

Daca vreti in play-off scapati de Miriuta! Nu-i antrenor!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close