FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

Valeriu Iftime, atac la Gino Iorgulescu: „Luat dintr-un somn adânc, spune că nu e nevoie de VAR!”

Gino Iorgulesc
Gino Iorgulesc

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 23:52

Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a criticat arbitrajul lui Iulian Dima de la meciul cu Dinamo, scor 0-1.

„Cu VAR-ul câștigă fotbalul. Azi a fost viciere de rezultat. Nu a fost corner la faza golului! În plus, a fost fault! A fost o lovitură cu cotul în cap. Îmi spune acum jucătorul (n.r. Papa). Dinamovistul (n.r. N'Diaye) a sărit cu cotul în capul lui. N'Diaye trebuia să vadă roșu direct înainte de gol. A avut o intrare sălbatică”, a spus Valeriu Iftime la TV Digi Sport. (Detalii AICI)

„Conduci nave cosmice la VAR?”

Acesta l-a atacat pe Gino Iorgulescu, președintele LPF, care a spus azi că arbitrii din Liga 1 trebuie trimiși la specializare înainte de introducerea VAR în Liga 1. (Detalii AICI)

„Ce instructaj trebuie pentru VAR? E o prostie! Conduci nave cosmice? Ce îi trebuie unui arbitru? Ce e mare știință? Doar să vrem. Nu trebuie mai mult de două zile de pregătire.

Președintele (n.r. Gino Iorgulescu), luat dintr-un somn adânc, spune că nu avem nevoie de arbitraj video și trebuie bani. Fiecare echipă poate da bani din drepturile TV. Eu zic că ne trebuie VAR”, a declarat Valeriu Iftime.

Vezi și:

Liviu Ciobotariu contestă arbitrajul după înfrângerea cu Dinamo: „Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde”

FOTO Iulian Dima, eroare după eroare în Dinamo - Botoșani! L-a iertat de două ori în trei minute de eliminare pe N'Diaye, care a marcat golul victoriei

FOTO Fază controversată la Dinamo - Botoșani! Moldovenii au cerut penalty

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Aprilie 2019, 10:45

doar hotii sunt impotriva VAR, simplu. Asa vedem care sunt hotii

ray51
ray51  •  23 Aprilie 2019, 08:53

Obligatoriu VAR. Diurna arbitrilor astfel diminuata incat sa poata fi platiti si cei 2 arbitri de rezerva + operatorul VAR. Atentie d-le Iftime, nu sugestionati diminuarea drepturilor TV. Sunt 'sacali' in LPF care abia asteapta asa ceva, ba va si inoculeaza subliminal ideea asta. Si nu in ultimul rand pt. toti votantii presedintiei LPF: aveti grija cine va tine pe loc, cine doreste stagnarea, cine isi trage foloase necuvenite !!!

martinpen
martinpen  •  23 Aprilie 2019, 07:10
Postat de vladutz13 pe 23 Aprilie 2019, 00:58

Are dreptate, este nevoie de VAR. Discutiile nu ar disparea, poate ar fi chiar si mai aprinse ulterior, dar per total nu ar mai fi decizii absurde. Ar insanatosi mult campionatul, cum a facut putin si play-offul in lupta pt cupele europene.

Tu nu ai vazut ca si cu VAR se poate fura? Ce tot o dati pe dupa gard? cineva vrea sa cheltuie bani si nu mai stie cum... Unde mai pui ca tot echipele vor da bani, apoi vor furate cu VAR.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close