FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB // Becali i-a cerut scuze unui fotbalist de la Dinamo: "Să mă ierte, că intrăm în post"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 08:38

Gigi Becali regretă acum că l-a ironizat pe Torje înaintea meciului cu Dinamo (2-2) și a schimbat din mers obiectivele celor de la FCSB, trecând pe primul plan calificarea în optimile de finală ale Europa League. 

...despre obiectivele echipei: "Spuneam că nu ne interesează Europa League pentru că nu credeam că putem trece de Lazio. Eram ca vulpea care nu ajunge la struguri. I-am zis lui Dică după meciul câștigat joi să facă ce vrea la meciul cu Dinamo, dar că pentru club e mai important returul de la Roma".

...despre duelul cu Dinamo și episodul Torje: "Nu mă așteptam să joace așa Dinamo, să ne facă față. Credeam că o să câștigăm fără emoții. Dacă ironizez, uite că mi-a dat Torje două goluri. Mi-a zis MM: «Băi Gigi, termină, tu știi cum zici. Așa ai râs și de Moți, după care ne-a apărat penalty și ne-a scos din Liga Campionilor». Așa și acum. Să mă ierte și Torje, că intrăm în post", a declarat Becali la TV Digi Sport.

În urmă cu 6 zile, Becali îi cerea pe un ton ironic lui Miriuță introducerea lui Torje în derby: "Auzi, Vasile, dar pe Palici și Torje îi bagi titulari? Hai, te rog frumos! Spune! Joacă cu Torje, te rog frumos. Eu vrea să joace Torje". Vezi dialogul integral AICI.

Vezi video cu reușitele din Dinamo - FCSB aici!

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Citește alte știri pe Dinamo- FCSB:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2018, 13:48

MM ca mm ,dar Dinu? Si e platit de Dinamo. Sa jigneasca pe toata lumea.

manty_one
manty_one  •  19 Februarie 2018, 12:36

c10banul asta nu poate intelege ca sansele noastre in meciul retur sunt extrem de mici...daca inainte erau de 10% acum sa zicem ca au ajuns la 30..daca reusim sa-i eliminam pe Lazio va fi o mare supriza,sa dea Domnul!

blocatu
blocatu  •  19 Februarie 2018, 11:46
Postat de fcsbnuesteaua pe 19 Februarie 2018, 10:12

Cumpara-ti bah un tel mai mare ...dai pe langa "botoane " ca enache pe langa minge hahahahhhababajhahababababbab

tare asta, bravo! :D

Vezi toate comentariile (21)
Comentează