FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Dinamo, foarte aproape de a perfecta un transfer surpriză » Jucătorul vine la București pentru a semna

Foto: tipsbladet.dk
Foto: tipsbladet.dk

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2016 22:26

Fostul mijlocaș central al lui Odense, Azer Busuladzici, va veni mâine în România pentru a semna cu Dinamo, anunță presa daneză.

Contractul jucătorului bosniac a expirat la finalul acestui sezon, iar cea mai probabilă destinație este Ștefan cel Mare.

Speculațiile au apărut după ce fratele lui Azer, Zaim, a postat pe Facebook două fotografii, în care apar două bilete de avion și un stadion.

Deși motivul vizitei nu este clar, se poate vedea că destinația de pe unul dintre bilete este București, iar în a doua imagine apare Arena Națională, ceea ce ar sugera că următoarea echipă a mijlocașului de 24 de ani este Dinamo.

Conform site-ului tipsbladet.dk, mai este nevoie ca Dinamo să stabilească ultimele detalii legate de contractul bosniacului pentru ca mutarea să se concretizeze.

27 de partide
a jucat Busuladzici pentru Odense în acest sezon, în care a înscris un gol și a dat două pase decisive.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
zidane92
zidane92  •  27 Iunie 2016, 19:12

Deja am trecut la next level luam jucatori de la echipe de cupe europene nu ne mai uitam la cfr cluj de unde ii vroiam pe petrucci si christian, domnu Ionut a ridicat stacheta si aduce jucatori buni, am auzit ca a facut oferta pentru gabi torje incercam sa detonam bomba acestei veri in fotbalul romanesc!

dinamo100
dinamo100  •  27 Iunie 2016, 17:31

Trebuie sa fie un mare jucator Busuladzici asta!! :)

khal_37
khal_37  •  27 Iunie 2016, 14:18

Ce legătură are Arena Nationala cu dinamo mă păcălicilor? ???

Vezi toate comentariile (41)
Comentează