FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

Dinamo - Gaz Metan 3-1 // Balint și Crăciunescu, acizi la adresa unui dinamovist: "Păcat de numărul pe care-l poartă"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 22:02

Gabi Balint și Ion Crăciunescu l-au luat la ochi pe Juan Albin, după ce numărul 10 al dinamoviștilor a făcut o primă repriză dezamăgitoare împotriva celor de la Gaz Metan, scor final 3-1.

"Păcat de numărul pe care-l poartă Albin la Dinamo. E într-o formă incredibil de slabă. Brănescu a făcut gafa aceea din minutul 7. Jucătorii parcă sunt chinuiți la acest meci, parcă n-au chef. Sunt înceți, lipsiți de vlagă", a declarat Balint la TV Digi Sport.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu nu l-a slăbit nici el pe decarul "câinilor": "Albin a avut ghinion că i-a transpirat tricoul și s-a lipit de formele pe care le are. Eu totuși am încredere că va reveni la forma pe care o avea la Petrolul".

Cosmin Contra a sesizat și el evoluția slabă pe care a avut-o Albin și l-a înlocuit în minutul 60 cu Sergiu Hanca.

Juan Albin a ajuns la Dinamo în această vară sub formă de împrumut de la Veracruz, însă n-a venit deloc într-o formă sportivă prea bună și nu a impresionat nici în campionat, nici în Europa League.

Detalii AICI despre meciul dintre Dinamo și Gaz Metan!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
khhpp
khhpp  •  08 August 2017, 13:38
Postat de tonyys pe 08 August 2017, 07:06

La dinamo bizonul era supraponderal cu tendinte de obezitate, la Steaua arata a fotbalist - cam asta e diferenta de profesionalism dintre cele 2 cluburi.

De aia joaca rezerva ,,,,ca fcsb il prepara bine ,,,, cand a ajuns la Dinamo era gorila obez ,,, am bagat bani in el l-am adus la o forma buna dupa "el itano" si-a luat lumea 'n cap , nu avem nevoie de mofturosi dupa bani ,, sa stea la cioban ,,, da si el 4 goluri pe an si isi ia bani .

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  08 August 2017, 10:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1610711385807044
Misu Mihai  •  08 August 2017, 08:19

Circ total...vai de el fotbal si arbitraj..!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează