FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Mutu: "Am mai discutat în trecut cu Negoiță"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 13:40

Adi Mutu s-a despărțit oficial de Dinamo pentru a face parte din echipa Federației, iar unul dintre oamenii care ar putea ajunge în locul său la Dinamo este Florin Prunea.

Deși susține că a purtat discuții cu Ionuț Negoiță în trecut, Prunea, 49 de ani, a afirmat că nu a vorbit cu patronul dinamovist după ce Mutu și-a anunțat plecarea. 

"În trecut am mai avut nişte discuţii cu Negoiţă, dar acum, după plecarea lui Adi Mutu, nu am fost încă contactat. Însă recunosc că pentru un proiect serios sunt interesat să merg la Dinamo.

Eu nu mă pot duce peste nimeni în birou să mă autopropun, iar că ţin la Dinamo asta nu pot să nu recunosc. Eu acum sunt angrenat în proiectul Generaţiei de Aur pentru schimbarea lui Burleanu, dar nu pot să ascund că vreau să revin în fotbal.

Am avut ceva discuţii şi cu alte echipe, dar recunosc că nu pot să stau departe de fotbal. Eu sper să găsesc un proiect viabil unde pot să lucrez de la început până la sfârşit", a spus Prunea pentru Fanatik.

Prunea este liber de contract după despărțirea de Poli Iași, de la finalul sezonului trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
lapusneanul
lapusneanul  •  09 Octombrie 2017, 18:57
Postat de steaua1986forever pe 09 Octombrie 2017, 15:36

Dupa principiul balcanic: "daca toti fura, eu de ce sa nu fur?", nu ? Bine, asta e in mintea ta ca "toti fura" (adevarul e altul, e adevarat ca fura unii, insa nu toti si nu aia care crezi tu), dar vad ca esti interesat sa furi si tu cat mai mult. Mentalitate balcanica. De mic borfas. De hot de buzunare pe care il prinzi cu mana la tine portofel si iti zice ca el face un sondaj de opinie sa vada cam ce bani au romanii in buzunar sau ca lasa-ma nene, ca toti fura....

stapanul tau a zis....nu conteza cum castiga steluta, din 11m inventat, din offside de 2 m, numai sa castige....asta apropo de furt..:)

fangigi
fangigi  •  09 Octombrie 2017, 18:40
Postat de iosif. pe 09 Octombrie 2017, 15:50

Aoleu, s-au aprins slujitorii de nervi.. am atins o coarda sensibila, HAHAHAHAHAHAHHHAHAHAAA

Saracule, faptul ca la avatar ai poza lui stalin, unul dintre cei mai mari criminali din istorie, spune totul despre nivelul tau intelectual precar! Insa ca sa pui si stema lui Talpan in dreapta, denota ca esti si pacalici pe deasupra!

fangigi
fangigi  •  09 Octombrie 2017, 18:33
Postat de poison pe 09 Octombrie 2017, 14:49

Florin Prunea a declarat in dese randuri că FC FCSB nu e Steaua București.

Cum ar putea fi clona gigista din Mogosoaia adevarata steaua? Doar gigistii lobotomizati mai sustin ca echipa ce are culori galben-albastru si stema un ciuline, are legatura cu fosta echipa militara!:)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează