FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

DINAMO ÎN PLAY-OUT // EXCLUSIV Se ia de jucători și apără conducerea: "Nu-l putem blama pe Negoiță! Să vă zic ce e mai frustrant"

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2018 09:39

Dinamo a terminat sezonul pe locul 8 și a ratat calificarea în play-off, după ce a pierdut în ultima etapă, 2-0 cu Astra.

Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo și actual scouter al clubului, a criticat prestația elevilor lui Vasile Miriuță și a spus că ei sunt de vină pentru ratarea calificării în play-off.

"Atât au putut. Sper ca jucătorii să se regăsească joi (n.r. în meciul din sferturile Cupei cu U Craiova, ora 20:30) și să dea o palmă tuturor care îi critică în aceste zile.

Până la urmă, nu-l putem blama pe nici pe Negoiță, nici pe altcineva. Atât poți acești jucători. Mai grav și frustrant este că nu au reușit nici măcar un egal. Asta e, n-ai ce să le faci mai mult. Acum trebuie să își revină", a declarat Dănuț Lupu pentru Gazeta Sporturilor.

Cine este de vină pentru ratarea calificării în play-off?

Vasile Miriuță
Conducerea lui Dinamo
Jucătorii lui Dinamo

Citește și: Pleacă Vasile Miriuță? Dovada rupturii dintre șefi și antrenor: "Păi ce, e vina conducerii?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  25 Februarie 2018, 20:41

Ce sa zica si *** asta, pentru ca daca nu l-ar fi luat Negoita la Dinamo pe post de “bagator de seama”, ar fi muritde foame !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petre47
petre47  •  25 Februarie 2018, 18:57

Da, Contra a dus Dinamo unde este acum. Nu faci echipa numai din jucatori straini, multi dintre ei f. slabi. Mai grav este ca acest Contra are pe mana nationala. Nu ne putem astepta la nimic bun.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  25 Februarie 2018, 15:42

Dănuț...eşti tembeluț????Păi cine i-a adus pe Contra şi Mutu şi le-a dat mână liberă la adus catastrofe????Cine a vândut juma'de echipă????Nesănătosule!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează