FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

DINAMO ÎN PLAY-OUT // NOTE GSP Niciun "câine" nu a trecut de 4! Cum arată notele de tot râsul ale dinamoviștilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 08:52

Dinamo a ratat calificarea în play-off în ultima etapă, pierzând la Giurgiu, scor 2-0.

Dinamoviștii au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului contra Astrei. Pe o vreme "câinoasă", elevii lui Miriuță și-au creat greu drum spre poarta lui Iliev, în timp ce defensiva părea furată de peisajul alb de la Giurgiu. 

Cei mai slabi oameni de pe teren au fost Marici și Popescu, fundașii centrali dinamoviști, care au primit nota 2. Nici coechipierii nu au fost departe de cei doi, niciunul nefiind notat cu o notă de promovare în play-off. :) 

Astra a fost la cârma partidei de la un capăt la celălalt. Cu un Florentin Matei în zi de grație și un Silviu Balaure incisiv, ambii notați cu 8, giurgiuvenii au închis gurile răutăcioase. 

Duelul tehnicienilor a fost trașat categoric de Edi Iordănescu, care a primit nota 7, în timp ce Vasile Miriuță, autorul unei contraperformanțe istorice pentru Dinamo (vezi AICI), a primit nota 3.

note gsp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  25 Februarie 2018, 12:09

Sa dispara miorlaitza, de departe cel mai prost antrenor: -nu s-au facut analize ale meciurilor Astrei, prin urmare jocul nu a fost adaptat la specificul adversarului; era foarte simplu de desemnat un jucator care sa fie "jandarmul" lui Matei, dar cum sa faci asta cand Dinamo a jucat cu un singur inchizator? -nu s-a adaptat jocul, tinandu-se cont de absenta lui Nemec; s-a jucat tactic, ca si cand Nemec era in teren, cu mingi lungi, inalte, pe centru (n-a tinut cont de faptul ca Popa e de alt profil); -nu s-a adaptat jocul in functie de conditiile meteo si de starea terenului ( Iordanescu a stiut ca miorlaitza e fraier si a cerut ca terenul sa fie "preparat" astfel incat sa nu permita actiunile in viteza, pe benzi, cu mingea la picior) etc etc

811730288915362
Constantin Luca  •  25 Februarie 2018, 11:35

CE MAI,DINAMO ECHIPA MARE,MARE DE TOT,AU FACUT 12 PUNCTE IN ULTIMILE 4 ETAPE,UNDE ESTI DANUT LUPU ? CIOCUL MIC,DANCIU IESI PE STICLA,SAU UMPLUT TELEVIZIUNILE DE DINAMOVISTI MARI COMENTATORI,ECHIPELE PLINE DE MARI ANTRENORI TOT DE LA MAREA ECHIPA,INSA NU PUTETI DE RUSINEA FCSB,CARE DE14 ANI ADUCE PUNCTE PT.COEFICIENTUL DE TARA,ANULASTA A ADUS 75,8% DINAMO A ADUS 3,5%.FCSB A PIERDUT CU LAZIO CU 5-2 CU O VICTORIE,MARELE MOTI UN DUSMAN AL FCSB APIERDUT CU MILAN(clasata in spatele liu lazio)4-0 FARA VICTORIE SI NU A FACUT BULGARIA DERAS+AU FOST ALTE ECHIPE GALONATE CARE AU PIERDUT LA SCORURI MAI MARI FARA SA-SI FACA DE RAS TARILE LOR,NUMAI LA NOI FCSB E RUSINEA,VEDETI CE ASPU IONUT LUPESCU,DACA ROMANIA AR FI AVUT MAI MULTE FCSB-URI,ASA CA LASTI-O MAI MOALE CU RUSINEA ROMANIEI.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Februarie 2018, 11:20
Postat de observator_federal pe 25 Februarie 2018, 10:03

Campania de denigrare a echipei Dinamo nu poate "repera" onoarea grav șifonată și de mare ecou european a Fîcîsîbî la Roma și nici nu poate să vindece depresia și senzația de eșec total (inclusiv financiar!!) care l-au copleșit pe Gigi Becali... Respectați Postul Paștelui, nu-l atrageți pe George (cum care George?!) în aroganțele și miștocăreala de Social Media care nu țin loc de performanță! Contraperformanța Fîcîsîbî a jignit o țară întreagă; sa joci în Play-Out nu e dezonorant ci doar supărător pentru proprii suporteri...

Ca intotdeauna, observator de observator! Federal! S-au pus astia pe denigrat marea echipa cu-n picior in Groapa... Sa joci in play-out nu-i dezonorant cand te numesti FCD1948 SA, asa ca vom pregati o nemaivazuta coregrafie: ”Stima noastra si mandria, play-out si coregrafia!” Si, fiindca ai pomenit de arogante si mistocareala, spune-ne si cu cate puncte a contribuit CSU (a nu se confunda cu Universitatea...) Craiova la coeficientul de tara? O performanta care nu a jignit o tara intreaga, nu?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează