FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo intensifică negocierile cu Daniel Stanciu şi Mihai Teja » Cînd se va face anunţul oficial

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 12:04

Daniel Stanciu, preşedintele celor de la ASA Tg. Mureş, a anunţat că negocierile dintre el şi Dinamo sînt aproape finalizate, urmînd ca la finalul săptămînii să ştie sigur dacă va merge în "Ştefan cel Mare".
"Cred că pînă la sfîrşitul săptămînii se va lămuri situaţia. Vă daţi seama că cei de la Tg Mureş n-au privit prea bine discuţiile mele cu Dianmo. Nu e o situaţie plăcută nici pentru mine, nici pentru cei de acolo.

Nu mi-am dat încă acordul să plec de aici, nici să semnez cu Dinamo. Ei au un proiect foarte bun, început acum doi ani", a spus Daniel Stanciu la televiziunea sportro.

Una dintre condiţiile impuse de Stanciu este ca postul de antrenor principal să fie ocupat de Mihai Teja, actualul selecţioner al României U21.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

fals, acea subclona este la fel de inutila, ca intotdeauna. probabil userul de baza isi baga deja unghia in gat : dinamo a luat-o serios pe drumul drept ! excplicatia : vezi mai jos. si tu si toti cei care ati fost sceptici, desi un dinamovist adevarat nu-si pierde niciodata speranta !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:42
Postat de laurentis69 pe 16 Decembrie 2014, 12:27

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ai si skype ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dimpotriva, intotdeauna el este foarte departe de adevar.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează